Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Otázka není jestli, ale kdy a to mě děsí !

Události posledních dní mě vedou k zamyšlení, co nás vlastně čeká. Migranti, kam se člověk podívá , nepokoje narůstají....

Ještě před měsícem by o uzavírání hranic, či stavbě plotů na hranicích uvažoval málokterý politik. Dnes je to realita. Je dobře, že už i ti kompetentní, jež by měli zastávat názor obyvatel své země prohlédli a pochopili, že multikulturalismus je čirý nesmysl. Argumenty sluníčkářů, že protiislamské nálady se šíří výhradně mezi lidmi s nižším vzděláním mohu velmi rychle vyvrátit vlastní zkušeností. Dva měsíce jsem sbírala a stále sbírám podpisy pod petici IvČRN. Vzhledem k tomu, že jezdíme s divadlem po školách a školkách většina podpisů je od učitelů, tudíž vysokoškolsky vzdělaných lidí. a podepsal až na pár vyjímek každý! Máme možnost s kantory o tomto tématu hovořit, a názory jsou napříč republikou stejné.

 Ale já chtěla původně psát o něčem jiném. Události se dějí takovým tempem, že jestli jsme si ještě před rokem říkali, že tohle se naší generace už týkat nebude, hluboce jsme se mýlili. 

 Mám strach, jsem naštvaná a zažívám pocit beznaděje při představě co nás čeká a nemine. To, že Shengen padne je víc než jisté, pakliže totiž EU není schopno zareagovat na vzrůstající vlnu imigrantů, nezbývá, než aby si státy samy pomohly už jen z čirého pudu sebezáchovy. O trvání EU si taky nedělám přílišné iluze. Od začátku mi celá slavná EU přišla jako slepenec nelepitelného a na prvním větším problému se prokazuje, že jsem měla pravdu.

 Denně sleduji na netu nové dění, ( o televizích si nedělám iluze) a to co se žene do Evropy nahání hrůzu a utvrzuje mě v tom, že celá tahle vlna nevznikla sama od sebe.Nejsem proti pomoci lidí trpících válkou , byť si myslím, že v prvé řadě by se v té pomoci měly angažovat USA vzhledem k tomu, že současný stav je jen důsledkem jejich ,,mírového ,, působení v afrických státech. Pomáhejme ale tam kde ti lidé žijí, pokusme se přispět k zastavení válečného běsnění, stavme tam školy nemocnice a pod. proti tomu nic nemám, ale příjmání uprchlíků je naprosto zbytečná činnost.Jednak jde v prvé řadě o uprchlíky ekonomické, navíc pokud se tak jak říkají obávají o svůj život, jsou sobci a cynici, pokud si odejdou do země zaslíbené a ve válečné zemi nechají své ženy a děti. Navíc se jedná většinou o muslimy a co nás čeká pakliže zaplaví Evropu si umí každý soudný člověk představit.

 Před pár dny se na netu ke mě dostalo velmi výstižné video. Pokud toto vysvětlení někdo nepochopí, tak už mu to nevysvětlí ani pánbůh https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

 Ženeme se do záhuby a je jen otázkou času, kdy nás tahle muslimská vlna spláchne ! Proto je třeba se přestat schovávat, nadávat po hospodách ale začít bojovat za svou zemi aby zůstala taková jakou ji známe !!! Nechci zažít strach o život, nechci aby v naší krásné zemi nemohly ženy svobodně žít ! A pokud má někdo pocit, že na právu šaria je něco pozitivního, klidně mu přispěju na letenku kamkoliv kde si bude moci svou úchylku pěstovat !!!

Autor: Vladimíra Antošová | sobota 20.6.2015 10:13 | karma článku: 33,93 | přečteno: 1037x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

Vážení přátelé a čtenáři blogu IDnes. Svoboda slova v naší zemi skončila ať se nám to líbí, nebo ne. Proto je toho poslední článek jež na tomto blogu zveřejňuji.

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30 | Přečteno: 180x | Diskuse| Hyde park

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

Ze všech stran (hlavně ze západu ) neustále slyšíme, jakým je pro naši kulturu a demokratické zřízení obrovským obohacením biblický nálet kobylek v podobě statisíců a dnes už i milionů migrantů z Afriky.

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87 | Přečteno: 413x | Diskuse| Občanské aktivity

Vladimíra Antošová

Kde udělali soudruzi z Německa chybu ? !

Není toho mnoho, co ještě na téma kolínského Silvestra a potažmo uprchlická krize nebylo řečeno. Nicméně se pokusím o vlastní pohled na věc.

7.1.2016 v 14:51 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1767x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

Islamofobové všech zemí, spojte se

Není to výzva ale konstatování. Konstatování faktu, že nejen u nás ale napříč Evropou stále více lidí nosí pomyslné Kainovo znamení islamofoba.

4.12.2015 v 6:11 | Karma: 41,84 | Přečteno: 1802x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

Nebo taky "Budiž slyšena i druhá strana" , jako základ římského práva.Bohužel, na to si naše česká media v čele s ČT fakt nehrají.

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20 | Přečteno: 824x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 36 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23

Nejméně 36 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik