Otázka není jestli, ale kdy a to mě děsí !

Události posledních dní mě vedou k zamyšlení, co nás vlastně čeká. Migranti, kam se člověk podívá , nepokoje narůstají....

Ještě před měsícem by o uzavírání hranic, či stavbě plotů na hranicích uvažoval málokterý politik. Dnes je to realita. Je dobře, že už i ti kompetentní, jež by měli zastávat názor obyvatel své země prohlédli a pochopili, že multikulturalismus je čirý nesmysl. Argumenty sluníčkářů, že protiislamské nálady se šíří výhradně mezi lidmi s nižším vzděláním mohu velmi rychle vyvrátit vlastní zkušeností. Dva měsíce jsem sbírala a stále sbírám podpisy pod petici IvČRN. Vzhledem k tomu, že jezdíme s divadlem po školách a školkách většina podpisů je od učitelů, tudíž vysokoškolsky vzdělaných lidí. a podepsal až na pár vyjímek každý! Máme možnost s kantory o tomto tématu hovořit, a názory jsou napříč republikou stejné.

 Ale já chtěla původně psát o něčem jiném. Události se dějí takovým tempem, že jestli jsme si ještě před rokem říkali, že tohle se naší generace už týkat nebude, hluboce jsme se mýlili. 

 Mám strach, jsem naštvaná a zažívám pocit beznaděje při představě co nás čeká a nemine. To, že Shengen padne je víc než jisté, pakliže totiž EU není schopno zareagovat na vzrůstající vlnu imigrantů, nezbývá, než aby si státy samy pomohly už jen z čirého pudu sebezáchovy. O trvání EU si taky nedělám přílišné iluze. Od začátku mi celá slavná EU přišla jako slepenec nelepitelného a na prvním větším problému se prokazuje, že jsem měla pravdu.

 Denně sleduji na netu nové dění, ( o televizích si nedělám iluze) a to co se žene do Evropy nahání hrůzu a utvrzuje mě v tom, že celá tahle vlna nevznikla sama od sebe.Nejsem proti pomoci lidí trpících válkou , byť si myslím, že v prvé řadě by se v té pomoci měly angažovat USA vzhledem k tomu, že současný stav je jen důsledkem jejich ,,mírového ,, působení v afrických státech. Pomáhejme ale tam kde ti lidé žijí, pokusme se přispět k zastavení válečného běsnění, stavme tam školy nemocnice a pod. proti tomu nic nemám, ale příjmání uprchlíků je naprosto zbytečná činnost.Jednak jde v prvé řadě o uprchlíky ekonomické, navíc pokud se tak jak říkají obávají o svůj život, jsou sobci a cynici, pokud si odejdou do země zaslíbené a ve válečné zemi nechají své ženy a děti. Navíc se jedná většinou o muslimy a co nás čeká pakliže zaplaví Evropu si umí každý soudný člověk představit.

 Před pár dny se na netu ke mě dostalo velmi výstižné video. Pokud toto vysvětlení někdo nepochopí, tak už mu to nevysvětlí ani pánbůh https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

 Ženeme se do záhuby a je jen otázkou času, kdy nás tahle muslimská vlna spláchne ! Proto je třeba se přestat schovávat, nadávat po hospodách ale začít bojovat za svou zemi aby zůstala taková jakou ji známe !!! Nechci zažít strach o život, nechci aby v naší krásné zemi nemohly ženy svobodně žít ! A pokud má někdo pocit, že na právu šaria je něco pozitivního, klidně mu přispěju na letenku kamkoliv kde si bude moci svou úchylku pěstovat !!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimíra Antošová | sobota 20.6.2015 10:13 | karma článku: 33,93 | přečteno: 1037x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20