Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

To je ten problém s humorem, každý jej chápe jinak. A u Cimrmanů je to složité, protože je to složité.....

A proto lidi chodí na řachtačky u kterých nemusí přemýšlet...

5 0
možnosti
SV

Jj Dobytí severního pólu, Vyšetřování ztráty třídní knihy a Švestka jsou mi trochu bližší. Myslíte, že filmový dokument (myslím, že se nazývá nějak po stopách posla) je lepší? Každopádně bez Smoljaka (i když v této hře hrál myslím alternaci) to není ono.

1 0
možnosti

I86v72o 54Ž89á70č76e94k

23. 2. 2013 16:55

Nejsem nějaký echt cimrmanolog, ale pár jejich her jsem viděl či slyšel a zrovna u Posla z Liptákova jsem se bavil docela slušně. Hlavně ten Vizionář mi přišel zatraceně povedený.

3 0
možnosti
SV

Po něm má přijít novej, mladej.. A ten už se nezakecá.. ;-D

2 1
možnosti
OV

Vás by určitě rozesmál pan Izer. Nemám pravdu?

3 0
možnosti
SV

A víte, že ani ne? To už by musela přijít velká krize, aby došlo na Izera ;-) Ale takový Wimr s Černochem je zážitek.

0 0
možnosti

Možná jste měla jít radši na Babovřesky - ty by vám asi k smíchu byly a nemusela jste psát "zklamaný" blog. Protože cimrmanovský humor patří k tomu nejlepšímu, co česká současná kultura vyprodukovala. Ale pravdu má o kousek níž pan Filák, že ne každému je dáno tenhle humor chápat

4 2
možnosti
SV

Díky, ale ty raději vynechám.. Není to o zklamání, spíš o očekávání, že to právě bude dobré a o pohledu, že mi zrovna tato hra do téhle doby moc nezapadla. O pocitu, že mi to nepřijde ani dobré ani špatné a celkově o pocitech během představení. A je rozdíl mezi pochopením humoru (vyjma těch historických narážek) a jeho vtipností a to máme každý nastaveno jinak.

0 1
možnosti
JF

Bohužel nebo bohudík ne každému je dáno pochopit humor páně Cimrmana. Věřím, že mladší ročník jsou na tom hůř, hlavně kvůli různým historickým souvztažnostem. Jediná rada, příště si dopředu zjistěte na jaké divadlo jděte, nebudete tolik zklamaná.

4 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Šestadvacetiletá ženština, která by ráda žila jen ve svém vlastním světě, ale přesto každé ráno zvědavě kouká z tramvaje při okružní jízdě Prahou cestou do práce. Někdy je trochu workoholik a někdy se před vším schovává. Nesnáší mytí nádobí a podléhání (komukoli, čemukoli).