Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

Opraveno a děkuji R^ Jsem ráda, že se najde někdo, koho zajímají i tato témata a ne jen kritika naší politické scény, které je tady na blogu až až. Nyní se chystám na další dvě zajímavá témata a to Cesta Mao Ce-tunga a druhé je Potenciál Indonésie jakožto turistické destinace, tak zde najdete opět zkrácené verze. V budoucnu se budu nejvíce zaobírat Zobrazením Indie ve vybraných českých periodikách. Práce mnoho ;-)

0 0
možnosti
KO

Nějak jste vynechala tu v názvu slibovanou zlovolnost amerických imperialistů... Nebo jejich hlavní vina spočívá v tom, že z větší části financují činnost OSN? Nebo snad byl onen belgický (povšimněte si prosím správného začátečního písmene přídavného jména) důstojník agentem CIA? Nebo... nicméně jako připomínka smutného výročí to není špatné. Karma :-)

0 0
možnosti
SV

Slibovaná zlovolnost nijak naznačena nebyla, proto se omlouvám, pokud jste jí čekal, navíc USA nejsou jediným největším finančním přispěvatelem OSN. Bylo to bráno spíše jako smutná připomínka, která se může kdykoli opakovat s náznakem jiného možného konce - lepšího..Ale to jsou jen kdyby..Samotný případ vydá na diplomku a kdybych měla rozebrat vše dopodrobna, tak na to zde bohužel není prostor a proto jsem i z původního konceptu hodně zkracovala. A nejsem si vědoma chyby v žádném přídavném jméně, takže prosím o konkrétní větu/y, protože někdy autor pro oči tu chybu nevidí i když čte článek po sobě třeba pětkrát. DíkyR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Šestadvacetiletá ženština, která by ráda žila jen ve svém vlastním světě, ale přesto každé ráno zvědavě kouká z tramvaje při okružní jízdě Prahou cestou do práce. Někdy je trochu workoholik a někdy se před vším schovává. Nesnáší mytí nádobí a podléhání (komukoli, čemukoli).