Nemám s tím seknout? III. týden

Se třetím týdnem přichází krize. Jak udržet motivaci ke cvičení a nesežrat perníkovou chaloupku i s ježibabou?

Mohu říct, že tohle jsem čekala. Většinou když mám dělat něco pravidelně, tak třetí týden je nejpodstatnější. Buď vytrvám nebo s tím seknu. Bohužel mi nenahrává ani fakt, že neumím nic dělat pravidelně - dokonce nezvládnu ani pravidelně sledovat nějaký seriál (myslet neustále na to, v kolik začíná a že teda v tolik musím sedět u televize, to je neuvěřitelný problém, ne že bych nestíhala, ale prostě na to nemyslím).

Když jsem Jill zkoušela prvně, třetí týden jsem skončila. Možná i proto mě to teď hnalo k pokračování a ke zvědavosti, co mě čeká čtvrtý týden.

Týden III. 21. - 27.1., cvičení Jillian Michaels Ripped in 30 level 3, Killer ABS level 3

Pondělí - už se těším na pátek :o) Cvičení mi dneska trvalo dýl, to je vždycky než se ten nový level naučím, ale nepřijde mi nějak obtížnější. Naopak level 1 mi přišel nejhorší. Večer jsem měla mít ještě protein, ale to jsem skoro nedala. Ty od Maxwinnu jsou tak hnusný (mám banán a jahodu), že už tuhle značku nikdy nekoupím. To je za trest.

Úterý - á poobědní mlsná. Pomohlo trochu mandlí, sušených švestek a rozinek. Ještě že mám v práci tuhle první pomoc. Přepadlo mě to hodinu po obědě, kdy jsem měla pocit, že v břiše vůbec nic nemám a to jsem obědvala kuskus s tuňákem. Když se daří tak se daří - večerní protein jsem dělala že nevidím a místo toho se napakovala čokoládovou figurkou. No nejsu já prase? Navíc to byla taková ta ne moc kvalitní, takže divná chuť a tuk vám zůstává na jazyku, tak jsem si moc nepomohla (poznámka v diáři: Než to příště dáš do pusy, zvedni zadek a dojdi si tu pro podobně hnusou, ale 90% čokoládu, ono tě ty chutě přejdou :o)) První hřích po třech týdnech a ještě mi nechutnal..Do cvičení se mi nechtělo, ale dala jsem to.

Středa - k obědu losos v koprové omáčce s bramborem, luxusní papáníčko. A cvičení mi vyloženě šlo, žádné dlouhé pauzy (někdy fakt pauzuju, když mám tep už kolem 170 :o)) a moc jsem se nezapotila. A těším se na večeři - bílý jogurt se lžící marmelády a knackebroty.

Čtvrtek - tak ten se nevyvedl. Jak nemám to jídlo dopředu napočítané tak je to víte kde. Čáru přes rozpočet mi udělal hlavně oběd, který jsem si kupovala v práci a byla to sice rýže s hovězí cikánskou, ale na dvě porce to bylo málo, na jednu moc a přece zbytek nevyhodím. Na večeři se mi to taky nehodilo, tak jsem to prostě snědla celé. Výsledkem bylo 49,02g tuku za celý den. Poznámka v deníku: vyhoď to a nebo daruj, potěšíš hladové kolegyně. Dneska se plánovaně necvičí, ale prošla jsem se aspoň pěšky domů.

Pátek - no hurá pátek. Dopoledne zvládnuté cvičení, i když teda kdykoli dopoledne se mi cvičí hrozně. Tepovka hned nahoře a nemůžu to udýchat. A volný den v jídle, takže slaná snídaně v podobě volského oka, slaninky a opečené zeleniny, k obědu masové kuličky s kaší, k večeři smažák (na ten jsem se těšila celý týden a nakonec jsem snědla ani ne půlku, protože se to do mě nemohlo vejít) no a sladká tečka byly horké maliny. Hodnoty tohoto dne bych fakt vidět nechtěla :o)

Sobota - přišla krize. Řekla jsem jí: "Ahoj, jdeš se mnou cvičit?" Prý ne, že by si dala něco dobrýho, tak ať se na to vykašlu a jdu s ní. Dala jsem si s ní půlku slaného listového hřebene, jehož náplň aby člověk hledal lupou. Tak jsem jí zbytek nechala a šla cvičit. Ochotně jsem jí taky přenechala protein. Cvičení bylo zajímavé, protože jsem chtěla ušetřit čas a tak jsem si na hlavu napatlala hennu, dala to do té pytlíkové kapuci, co dávaj k rukavicím, napařila na to zimního kulicha a takto jsem ladně hopsala před zrcadlem a modlila se, aby mi to z té hlavy nespadlo. No řeknu vám, že s igelitovým pytlíkem na hlavě se potíte jako prase, takže jsem nestíhala utírat čelo a ještě, že mě u toho nikdo neviděl. Ale dopadlo to dobře - jak vlasy, tak cvičení. Večer jsem si připomněla své cíle a jedeme dál.

Neděle - zase nebyl protein. Asi dokud se nedonutím vylézt si na skříň pro jinou pixlu s čokoládovým od jiného výrobce, tak ho pít nebudu :o). Ještě mám teda vanilkový, taky od dalšího výrobce, ale ten je jen jeden level nad banánem a jahodou, tak aby to bylo jo echt, tak vanilku, jahodu a banán míchám dohromady. Cvičení mi moc nešlo - zase bylo dopolední, tak jsem trpěla. Proběhlo kontrolní vážení a po pátku to vyskočilo na 60,9. Njn za smažák se platí. A tajná zpráva - v úterý jsou v jídelně, ze které nám vozí do práce obědy, palačinky chich :o)

 

 A závěr? Čeká mě poslední týden prvního měsíce.

 

 

Autor: Saskie Vítovcová | sobota 2.2.2013 14:39 | karma článku: 7,12 | přečteno: 114x
  • Další články autora

Saskie Vítovcová

Cinkrlata

3.12.2013 v 19:45 | Karma: 4,25

Saskie Vítovcová

Chlapeček s panenkou

29.8.2013 v 20:13 | Karma: 29,01

Saskie Vítovcová

Někdo to rád horké

8.4.2013 v 4:00 | Karma: 9,49