Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já bych řekl, že jediné, o co se tu dlouhodobě hraje je to, kde je hranice snesitelnosti hladem umírajících a své děti požírajících severokorejců. V tomto konkrétním případě si totiž musí pomoci sami, protože to za ně zvenku nemůže nikdo udělat. Tak uvidíme, zda už potlačili pud sebezáchovy, anebo se jim podaří postupně zorganizovat masový odpor a získat na svou stranu armádu.

1 1
možnosti
MR

mate pravdu fracek Kim nedostal o co zadal, sportaky, jachty pro elitu, jidlo pro armadu, a tak se vzteka, taky musi ukazat ze ac mlady je rozhodny ;-D, mozna se mu take misto dedice narodila dcera, a tak blbne. A Cina ani Rusko mu pacholci nechteji v jeho divadylku pomoct. Jenze to za chvili ustane, on se doma prohlasi za viteze, a bude se mu muset klanet cely narod, z vdecnosti.

Chudaci lidi, muzou jen doufat za mu hrabne a prepocita se.

1 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Šestadvacetiletá ženština, která by ráda žila jen ve svém vlastním světě, ale přesto každé ráno zvědavě kouká z tramvaje při okružní jízdě Prahou cestou do práce. Někdy je trochu workoholik a někdy se před vším schovává. Nesnáší mytí nádobí a podléhání (komukoli, čemukoli).