F-sport

Nebojte, to není název nějakého nového druhu cvičení, kterými nás trh pravidelně zaplavuje a my na tyto přílivové vlny reagujeme jako surfaři a nadšeně se do nich vrháme. Nikdy sice nevíme, jestli nám to bude k něčemu dobré, ale musíme to prostě zkusit jako správné ženy. F-sport jsou především internetové stránky, které jsem zmiňovala v předchozím článku a které stojí za mou nynější postavou.

Chtěla jsem Vám jen trochu přiblížit, jak to funguje a dát Vám tip na zajímavé čtení ohledně výživy, sportu a celkového fungování našeho těla.

Na tyto stránky mě náhodně navedl nejspíš google, kam určitě taky zadáváte hesla jako jak zhubnout, co jíst při diětě, jak často cvičit, atd. Rovnou jsem tak vpadla do diskuze uživatelů, jinak na mě na první pohled působily zmateně a nepřehledně. Pokud stránky hledáte pomocí vyhledávače, vyskočí na Vás nejprve e-shop, ve kterém se zorientujete časem, budete-li chtít hubnutí podpořit nějakými doplňky (což není vyloženě nutné dle mého názoru). Vpravo nahoře jsou nejdůležitější dva odkazy a to rady a diskuze.

Od roku 2009 zde mám i já svůj profil, kam si dávám své fotky a vidím, jestli se něco mění, ale hlavně tady naleznete velké množství rad jak si složit jídelníček, jak správně cvičit a když si to vše přizpůsobíte svým potřebám, tak máte zaručeno, že kila i centimetry budou mizet.

F-sport využívalo v minulosti více mužů než žen, ale nyní je tendence opačná. Na druhou stranu tam najdete lidi, kteří chtějí opravdu makat a ne takové ty ufňukané holky, které tráví každé ráno na váze a utápí se v depresích při myšlenkách na čokoládu. Tady vidím racionální lidi s reálnými cíli, kteří rozhodně neskončí jako bulimici nebo anorektici.

Získáte zde motivaci a pokud se ve Vašem deníku objeví komentář od Martina (admin), což je pěkný a vysportovaný kluk s dlouholetými zkušenostmi z oblasti výživy, doplňků a posilování, tak Vás to taky povzbudí.

Vzhledově mi sice přijdou trochu opoždění a už jsme o tom i diskutovali, ale mají pádné důvody pro ponechání současného stavu, aby nedošlo ke ztrátě dat - přeci jen diskuze je obsáhlá, tak se tím nenechte odradit.

Když to tak píšu, tak mám pořád pocit, že je nějak propaguji (jako jsem tady kdysi četla článek o Forexu - nevím, nějak mi to utkvělo), ale opravdu žádný vztah k nim nemám kromě inpirace a pokud někdo pilný objeví můj deník, tak se možná budu i trochu stydět, co jsem tam všechno psala, ale prostě je to fajn. Nyní už tam tak často nepřispívám, jen s úspěchy se chlubím, avšak založila jsem si deník písemný a zanedlouho se v Shapeingu pochlubím, jak to vedu :o)

Takže děkuji za věnovanou pozornost tomuto článku z kategorie nudnějších, snad se to někomu hodí a slibuji, že od teď již jenom zajímavě a poutavě třeba o tom, jak je příjemné, když Vám ráno spadne při nasazování kontaktní čočka do umyvadla a není na jeho povrchu vidět :o)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Saskie Vítovcová | středa 9.1.2013 13:27 | karma článku: 0 | přečteno: 13x
  • Další články autora

Saskie Vítovcová

Cinkrlata

3.12.2013 v 19:45 | Karma: 4,25

Saskie Vítovcová

Chlapeček s panenkou

29.8.2013 v 20:13 | Karma: 29,01

Saskie Vítovcová

Někdo to rád horké

8.4.2013 v 4:00 | Karma: 9,49