Teroristé kupují zbraně na Darknet (u)

Největší evropský černý trh se zbraněmi existuje ve Východní Evropě. Konkrétně na Ukrajině, v Rumunsku, Bulharsku, Polsku a na Balkáně. Evropští Židé jej musí dobře znát, aby Věděli, jakým zbraním budou muset čelit.

A my, čeští zvlášť, protože jsme součástí Východní Evropy a černý trh máme – do slova a do písmene – přímo za humny.

Chcete-li si ověřit pravdivost mého tvrzení, že si lze na černém trhu snadno koupit zbraně, není nic jednoduššího, než si na Darknetu udělat kontrolní nákup. Můžete vyzkoušet následující obchodní platformy:

  • THIEF,
  • BlackMarketGuns,
  • GUN_BARON_UA.

Stačí poslat zálohovou platbu (v nějaké kryptoměně) a během 7 – 10 dní dostanete objednané zboží (větší zásilky jsou expedovány v řádu 2 – 7 týdnů). Do Čech lze nejlépe dovézt zbraně z Ukrajiny a z Balkánu. Přímo na Ukrajině zkušebně nakupte zbraně na https://t.me/s/GUN_BARON_UA. Bohatší nabídku zbraní najdete na https://blackmarket-guns.com Ceny jsou příjemné a zbrojní pas, ani jakoukoliv jinou licenci, nepotřebujete. Black Market Guns přijímá jako platební prostředek  bitcoiny (BTC), Monero (XMR), Etherium (ETH), Tether (USDT), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT), USA Dollar Coin (USDC), Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD), Polygon (MATIC) a další kryptoměny. Pokud bitciony nemáte, můžete si je koupit v bitcionových bankomatech (jen v ČR je jich 79 (blíže viz: https://coinatmradar.com/country/57/bitcoin-atm-czech-republic)).

Další anonymní možnost nákupu kryptoměn:

Zboží obdržíte na vámi udanou adresu (může být jakákoli), podle zaslaných GPS souřadnic, na domluvené místo v parku či v nákupním centru atd. Doprava je hrazena zvlášť. Každá dodávka je anonymní a bezpečná.

Odkud nám hrozí největší nebezpečí? Pokud Ukrajinci ve válce s Ruskem neuspějí, čeká nás příliv milionů uprchlíků před Rusy. Řada z nich prošla válkou, takže zbraně dobře ovládají. Pokud se válka v Izraeli rozšíří i na další země, čekají nás další miliony uprchlíků ze Středního východu a Afriky, z nichž řada z nich může být velmi radikálních. Zkrátka a dobře, Evropu čeká „ozbrojené migrace“. Důsledky jsou jasné: už dnes napjaté evropské sociální fondy zkolabují a díky nedostatečné finanční i hmotné pomoci nastanou sociální bouře, mnohdy za použití palných zbraní. Bez jakékoliv pochybnosti budeme patřit mezi jejich hlavními viníky a rozhořčený dav se s námi rozhodně mazlit nebude (viz Machačkala). V radikálně zaměřených časopisech se už zveřejňují podrobné návody jak ubližovat židům a křesťanům. Ozývají se výzvy k útokům na „židovské a křesťanské ambasády“, k zapalování synagog a k útokům na židovské obchody. Experti na terorismus varují, že útoky v Evropě budou modelovány podle vzoru Hamás. Bude to útok, jehož cílem je otřást společností. Musíme být na něj dobře připravení, vycvičení a zorganizovaní, a to jak jako jednotlivci, tak i jako komunita.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Klíma | úterý 7.11.2023 9:41 | karma článku: 7,76 | přečteno: 108x