Bezpečnost Evropy zajistí až transatlantická elita

Hospodin budiž pochválen za to, že se blíží podpis smlouvy TTIP mezi USA a EU. V Evropě díky tomu převezme moc transatlantická elita, která nahradí tu naprosto neschopnou, zdiskreditovanou a kapitulantskou evropskou, jež neumí ani

ochránit své hranice ani svoji bezpečnost. Výbuchy na Bruselském letišti a v metru nás jen přesvědčují o tom, že s vlastní bezpečností se obchodovat nedá!

Ať už se to laskavému čtenáři líbí či nelíbí, nikdo jiný, kdo by pomohl zajistit bezpečnost Evropy, než transatlantická elita, prostě k dispozici není. Německého i ruského protektora jsme na Pražském hradě už měli a spadat do sféry vlivu ÚV Komunistické strany Číny zřejmě také není tím nejlepším řešením. Druhým nejlepším řešením rozhodně není platit „výpalné“ DAEŠ (Islámskému státu), aby v Evropě nepáchal teroristické útoky.

Nicméně světlo na konci svítí - ať už vyhraje v souboji o prezidenta USA Hillary Clinton, jejíž dcera i vzala ortodoxního Žida, nebo Donald Trump, který patří mezi nejbohatší židy v Americe a jehož dcera Ivanka konvertovala k judaismu – jeden jak druhý, zcela jistě, zabrání dalšímu pronikání muslimů do Evropy. Laskavý čtenář jistě může namítnout, že transatlantická elita udělala spoustu chyb v Afganistanu, Libyi a Sýrii. Také za to zaplatila a existuje oprávněný předpoklad, že se z nich poučí a nebude je opakovat. Naopak, stejně jako pomohla Evropě v II. světové válce, pomůže i dnes ve válce s radikálním islámem. Takže milí Evropané, neházejte předčasně pušku do žita ….

 

Příště: Transatlantická elita a „Lex Babiš“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Klíma | úterý 22.3.2016 11:19 | karma článku: 17,77 | přečteno: 823x