Táňa Fischerová: A vaše země pozná středověk

Přináším Vám sestřih rozhovoru s Táňou Fischerovou. Myslím, že Vás překvapí, s jakou lehkostí mluví o návratu do středověku. Vysvětlím Vám, kde na takové věci chodí a podíváme se taky na to, co to má do činění s Kalouskem a komunismem. Kdybyste měli chuť, nebo jste masochisti, tak si můžete rozhovor pustit celý. Zkrácené pětiminutové video musíte vidět a je k tomu nutných i pár komentářů.

Ke štěstí potřebujeme nedostatek, bídu a mizernou kvalitu

„Ta dřívější století lépe fungovala, protože například nebyl takový přebytek všeho. Ty cechy si třeba hlídaly ten pracovní trh a vědělo se, že víc cechů už by znamenal zápas a ta kvalita s tím taky byla spojena. Dneska přemíra těch podniků, kdy jeden potom musí likvidovat nebo dusit druhý v tom nekonečným zápasu o místo na slunci a o to … ta nadvýroba strašlivá, která taky ničí tu planetu a ničí nás všechny.“

Kam Táňa Fischerová  na takové rozumy chodí? Paní Fischerová, kromě toho, že spolupracuje s socialistickou organizací ProAlt, fandí také sociální trojčlennosti od Rudolfa Steinera. Tento systém jde daleko za hranice středověku. Podle návrhu ústavy Trojčlenného sociálního organizmu (TSO) „předmětem směny nesmí být pracovní síla, lidské schopnosti, pozemek, surovina atp.“ [1]. Jedná se o horší totalitu než byl komunismus. Lidi co srovnávají Svobodné a Unii svobody by se měli probrat. Tato žena seděla za Unii svobody v parlamentu jako poslanec.

Kalousek si mě vybral, přestože „nesnáší černoprdelníky" nakonec se ale spojil se Schwarzenbergem a do party přibral komunisty

Málo lidí pořád chápe to, že tyhle lidi jsou jedna velká rodina. Fischerovou viděl Kalousek jednu dobu jako svého skvělého spojence. Jak tohle vlastně vnímají lidi z ProAltu, kteří brojí proti Kalouskovi a současně podporují paní Fischerovou na hrad? Dochází jím vůbec, že jsou s Kalouskem v jedné ideologické rodině? Dochází jim, že by se Fischerová Kalouskovi skvěle ideologicky vedle Schwarzenberga hodila. Dochází jím, že vlastně bojují sami jenom vůči jiné barvě socialismu?

Na hrad není koho volit

Máme vážný problém. Na hrad opravdu nemá normální člověk koho volit. Kandiduje tam banda eurofilních komunistů a kryptokomunistů. Namátkou třeba:

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Jedlička | čtvrtek 15.11.2012 13:28 | karma článku: 34,72 | přečteno: 6472x