Klub Reformy.cz

Klub Reformy.cz sdružuje osobnosti se zdravou mírou euro a klima skepticismu, kteří jsou odhodláni bránit zájmy obyvatel České republiky, principy svobodného trhu a minimálního státu. Je to klub jedinců, kteří vzali vážně výzvu prezidenta Václava Klause z 28. října 2010:

Autor knihy "Skutečný příběh skupiny Bilderberg"Daniel Estulin

"Není možné si nevšimnout, že se „integrační“ snahy politických elit největších zemí světa stále více a rychleji přesouvají ze sociálně inženýrského projektování v rámci států a kontinentů na rozměr interkontinentální, vlastně celosvětový…

Jsme svědky toho, že seskupení ekonomicky nejsilnějších a politicky nejvýznamnějších států světa usiluje o to, stát se neformálním předstupněm globální světové vlády. …Pokud si těchto tendencí včas nevšimneme, pokud nevstoupíme do diskuse o jejich nebezpečích, rizicích a nákladech, budeme brzy postaveni před hotovou věc. Pak už bude jakákoli úvaha o české státnosti jen historickou reminiscencí.

Začít tuto vážnou debatu je naší historickou odpovědností vůči tisíciletým dějinám naší země, vůči předcházejícím generacím, které jí přinesly často ty nejvyšší oběti a které nám jako dědictví zanechaly výsledky svého umu, nadání, práce svých rukou a bohatství svých myšlenek. Je to naší povinností vůči generacím současným, ale i budoucím."

Co Vám přináší členství?

Přístup na pravidelné čtvrtletní setkání klubu Reformy.cz

  • Příští setkání se koná v sobotu 8. ledna 2011 v Praze v Golem klubu od 13:30 do 18:00 a bude obsahovat sérii přednášek a prezentací:

Budoucnost uhlíkových daní a summitů
Vítězslav Kremlík  – klimaskeptik.cz

Výhody státní suverenity a nízkých daní
Petr Mach – petrmach.cz

Vize a mise Reformy.cz o.s. představí
Martin Košut – místopředseda Reformy.cz

Naše ideové spojence v zahraničí představí
Vít Jedlička předseda Reformy.cz

Globální vláda s.r.o. historie a vize Nového světového řádu Daniel Estulin – investigativní novinář a spisovatel, který na pozvání skupiny EFD (předseda Nigel Farage) přednášel na toto téma v evropském parlamentu v červnu tohoto roku. Daniel je také autorem dvou světových bestsellerů „Skutečný příběh skupiny Bilderberg“ a „Stínová vláda“, které se prodaly v celkovém nákladu 5 mil. kusů

Více informací ohledně setkání zde

    Autor: Vít Jedlička | úterý 4.1.2011 13:38 | karma článku: 14,53 | přečteno: 1490x