I do Čech přichází revoluce s řešením – Ron Paul Revolution

Problémy západní civilizace jsou napříč státy velmi podobné – vysoké deficity, nesplatitelný dluh, ?záměrně? nezodpovědná politika centrálních bank, vysoká míra korupce a přerozdělování nebo likvidace národní suverenity ve prospěch kontinentálních unií  a OSN. V Čechách na tyto problémy asi nejvíce upozorňuje Petr Mach ve své volně dostupné knize Jak vystoupit z EU. V USA zase americký kongresman Ron Paul. Oba taky nabízejí velmi podobná řešení:

Nekraďte vláda nesnáší konkurenci!

  • Rychle se vrátit k vyrovnanému hospodaření a zrušit nadbytečné úřady a regulace
  • Zrušení socialismu pro korporace a redukci sociálního státu
  • Odmítnutí intervenční zahraniční politiky
  • Návrat k národní suverenitě
  • Svobodné bankovnictví

Na celém světě v reakci na finanční krizi vzniká vlna protestů proti systému (Occupy wallstreet, Skutečná demokracie…) a snaží se najít viníka krize a nabídnout řešení. Zástupci těchto iniciativ si někdy mylně myslí (a jejich sponzoři jako například George Soros z toho profitují), že systém ve kterém žijí je kapitalismus a že právě ten je za krizi zodpovědný. Tento přetrvávající omyl nás může zavést ještě do podstatně horší krize, pokud se ho rychle nezbavíme.

My libertariáni viníka i řešení již dlouho známe. Jenže zatím málo lidí zná nás. PROTO O SOBĚ MUSÍME DÁT HLASITĚ VĚDĚT!
Rakouská ekonomická škola, kterou zastupuje kandidát na prezidenta USA 2012 Ron Paul, na přicházející krizi upozorňovala dlouho před tím, než skutečně propukla.

Ron Paul je americký kongressman, který již 40 let v USA na příčiny nynější krize neunavě upozorňuje se stal celosvětovým symbolem tohoto libertariánského hnutí. Jeho šance stát se dalším amerických prezidentem se každý den díky masově vzrůstající podpoře skalních fanoušku zvětšuje.

5. listopadu 2011 se koná další vlna podpory Rona Paula, kterou se chystáme i my v ČR masivně podpořit!
Více informací o globální kampaňi http://www.ronpaulsignbomb.com/ a na facebooku

Vít Jedllička je předseda Reformy.cz o.s. a člen Strany svobodných občanů

Kam dál:

Autor: Vít Jedlička | středa 19.10.2011 8:51 | karma článku: 20,31 | přečteno: 1675x