Globalisté masivně utočí a přitom si potichu budují vládu EU

Rozhodl jsem se na svůj blog publikovat newsletter, který každý týden odesílám 3300 přihlášeným odběratelům. Přihlásit k odběru se lze zde.

Kaddáfí a prezident EU Herman van Rompuy (listopad 2010)

Vážení přátelé,

diktátor Kadáfí, který se ještě v listopadu 2010 objímal se všemi špičkami EU včetně prezidentea EU Hermana van Rompuye a mimo jiné sponzoroval francouzskému prezidentovi Sarkozymu volební kampaň upadl v nemilost. Nositel "Nobelovy ceny míru" Barak Obama zatáhnul zbankrotované USA protiústavně již do třetí války... zas tu něco nehraje.

Je příznačné, že za hluku (mediálně přitažlivějších) bomb se projednává historicky největší přesun moci od národních států a vybudování takzvané hospodářské vlády EU s rozpočtem 700 mld Euro na kterém se také budeme muset podílet. Jak je to možné, že obě věci tak hladce prošly?

1) Senát i Parlament je plný ignorantů.

2) Všude v Evropě i USA jsou u kormidla globalisté - členové Rockefellerových spolků o kterých se nesmí mluvit ani psát - Bilderbergu, Rady pro mezinárodní vztahy a Trilaterální komise. Prototyp takého člověka je v ČR Karel Schwarzenberg, který je členem všech těchto organizací naráz a z hospodářské vlády EU a humanitarního bombardování je nadšený. Myslíte, že je možné, že by se neuvědomoval, že jeho počínání   !  naplňuje definici vlastizrady? Globalisté prostě budují přes mrtvoly globální vládu. Na překážku jím jsou národní státy a mezinárodní právo, ale z toho si moc hlavu nedělají...  vždyť jsou přeci taaaak populární... a ty rezoluce ani právo stejně nikdo nečte...

SOUHRN TOHO, CO VŠECHNO JE V LÍBYI ŠPATNĚ:

  • Jak upozornuje kongresman Ron Paul, USA vstoupili do války v Libyi protiústavně - Podobně jako se to stalo již v Iráku a Afgánistánu. Ústava USA výslově vyžaduje hlasování kongresu při vyhlášení války. Celá věc se ale obchází tím, že nejde o válku, ale vynucování rezoluce OSN.
  • Žádné ustanovení Charty OSN nedává Organizaci spojených národů právo, aby zasahovala do věcí, které patří do vnitřní pravomoci suveréních států.
  • Útok spojenců přišel i přes to, že Kaddáfí vyhlásil přiměři v celé zemi v souladu s rezolucí.
  • Rezoluce hovoří o bezletové zóně. Letectvo zasahujících států však ničí veškeré pozemní vojeské cíle.
  • Nepokoje v Líbyi jsou z části rozpoutány organizacemi sídlícími v USA.
  • Lybie má největší ropné zásoby v Africe. Proč se bombardující globalisté nezajímali o Rwandu, kde umřelo milión lidí? Naopak vysledek spojeneckých intervenci v Afgánistánu a Iráku je už skoro milión lidských obětí.

Dovoluji si Vám doporučit zítra od 20:00 koukat na pořad Hyde park na ČT, kde vystoupí Petr Mach a bude mluvit o tématu zvyšování DPH a válce v Líbyi.

S pozdravem,

Vít Jedlička, předseda Reformy.cz o.s.

Autor: Vít Jedlička | úterý 22.3.2011 20:15 | karma článku: 26,63 | přečteno: 2821x