Fatální změna Lisabonské smlouvy (newsletter Reformy.cz 11/11)

Rozhodl jsem se na svůj blog publikovat newsletter, který každý týden odesílám 3300 přihlášeným odběratelům. Přihlásit k odběru se lze zde.

Lisabonská smlouva...

Vážení přátelé,

zásadní zpráva tento týden je, že poslanci a senátoři dali Nečasovi mandát k tomu, aby odsouhlasil změnu smlouvy, podle které budeme nuceni sypat desítky či stovky miliard na krachující země eurozóny. Je to výraz totální ignorance a euroservility našich zákonodárců. Vím, že pro značnou část členské základny ODS je to po plánu zvýšení DPH další hřebíček do rakvičky jejich členství v této straně. Toto jsou schopní překousnout již jenom ti nejotrlejší ...

Další věc, která stojí za povšimnutí je dokument ČT, který provadí desiluzi o průběhu "sametové revoluce" a o tom jak to chodí, pokud se odvážný policista rozhodne jít po krku stutečným zločincům ze státní a ruské mafie.

A do třetice Vás poprosím o podpoření inciciativy Nechci sečíst, protože je neuvěřitelné, že ani dvacet let po tom, co se proti nesmyslnému sčítání postavili Němci a zrušili ho, Češi nejsou schopni toto kolosální plýtvání peněz a buzeraci státu zastavit. Pro pobavení ještě posílám odkaz na to, jak se ke sčítání lidu staví bible... Dodávám, že je potřeba zrušit nejenom sčítání lidu, ale také značnou část Českého statistického molochu...

S pozdravem,

Vít Jedlička, předseda Reformy.cz o.s.

ps: Novinka na našem serveru je kalendář všech důležitých události. Najdete v něm například kdy a kde bude příští setkání Bilderbergu nebo kdy bude sněm Svobodných v Hradci Králové.

VIDEO INTROHledali jsme odpovědi na otázky:
Kdo stojí za podvodem s globálním oteplováním? (tištěním peněz)Co je Nový světový řád?Komu slouži terorizmus? (ekoteror.)Proč je takový zmatek v pojmech pravice a levice?A víme, co s tím:
Jak vystoupit z EU? (a MMF)Jak vyřešit problém s fotovoltaikou?Jak vyrovnat státní rozpočet bez zvyšování daní? (I Vy byste to zvládli)

Autor: Vít Jedlička | středa 16.3.2011 18:45 | karma článku: 19,95 | přečteno: 1902x