EU totalita v trilaterálních rukou na spadnutí (Farage, ESM, NWO)

Když jsem začal psát tenhle článek zjistil jsem, že ho mediálně známý Štěpán Pírko pracující ve společnosti Colosseum, a.s. jako hlavní portfolio manažer napsal za mě. Dovolím si tedy děsivou realitu, před kterou stojí celá Evropa ještě zkrátit a odkázat pouze na tři nejdůležitejší videa. Rockefellerovi bankéři z Trilaterální komise převzali kontrolu nad Řeckem a Itálií a jejich nový světový řád (NWO) je zase o významná krok dál. Hlavním úspěchem bylo schválení rozšížení eurovalu EFSF v celé eurozóně. To všude proběhlo neskutečně bezproblémově, akorát na Slovensku kvůli tomu musela padnout vláda. V současné době se stává otázkou českého národního přežití nepřijetí eura, ESM a vystoupení z EU.

Nigel Farage: dosadili jste si svoje loutky

cituji:

Řecký premiér Lucas Papademos je bývalý viceprezident Evropské centrální banky, od roku 1998 je členem Trilaterální komise. Kdo o této organizaci neslyšel, velmi stručně jde o organizaci založenou Davidem Rockefellerem s oficiálním cílem sbližovat USA, Evropu a Japonsko. Její kritici často uvádějí, že jde o organizaci usilující o světovou vládu, tzv. nový světový řád (NWO), kdy národní státy budou vymazány, resp. potlačeny do role vazala a rozhodovat se bude na nadnárodní úrovni.

Italský premiér Mario Monti pracoval od roku 1995 do roku 2004 v Evropské komisi, je poradcem společnosti Goldman Sachs, členem výše zmíněné Trilaterální komise, kde je dokonce jejím evropským předsedou. Kromě toho je také členem skupiny Bilderberg, nikoliv však řadovým, ale dokonce členem Steering Committee této organizace, poměrně významného orgánu.

O čem je ESM diktatura (Evropský stabilizační mechnizmus)

Co je Nový světový řád?

Karel Schwarzenberg je deset let členem Trilaterální komise a již čtyřikrát navštívil setkání Bilderberg. Je to určitě jenom shoda náhod, že právě on pravidelně předkládá českému senátu i parlamentu smlouvu ESM ke schválení... :)

ESM bude tématem příštího Klub Reformy.cz (předběžně vystoupí zástupci ODS, Strany svobodných občanů, slovenské strany Svoboda a Solidarita)

Vít Jedlička je členem Strany svobodných občanů a zakladatel občanského sdružení Reformy.cz

Autor: Vít Jedlička | čtvrtek 17.11.2011 21:03 | karma článku: 27,84 | přečteno: 2346x