Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý nesmysl. I svoboda a demokracie mají své mantinely. Pokud lidé volí politiky typu Babiše a Okamury, pak jen proto, že jsou nespokojeni s tím, kam až tyto mantinely byly tzv demokratickými stranami odsunuty.

4 0
možnosti

Však o tom píšu. Lidem se v kleci líbí, jakmile ji někdo začne bourat nebo zvětšovat, je zle.

Pochopil jste mě správně.

1 0
možnosti
Foto

Pak jste buď vůbec nepochopil o čem píší, nebo význam toho, co jste napsal sám.

1 0
možnosti

Jistota klece spočívá mimo jiné i v pevnosti mříží. Ve vratké kleci se nikdo bezpečně necítí. O tom píšete. I já o tom píšu. Jen Vy si to nechcete přiznat. Ono obecně se lidé tím, že se v kleci cítí dobře, nechlubí a maskují to postoji, který tady reprezentujete.

Jinými slovy - stále více potvrzujete to, co jsem napsal.

1 0
možnosti
Foto

Mantinely demokracie jsou minimální množství zákonů, které zaručí dobře fungující stát a právní ochranu obyvatel. Bez toho by zavládla anarchie. Pokud mluvíte o tzv kleci, pak se vždy jedná o soubor opatření, který zvýhodňují pouze určitou skupinu, ale na svobodě omezuje každého. Něco takového zcela jistě není o bezpečí, jak neustále zmiňujete, ale o zneužití možnosti, jak si naplnit vlastní měšec.

1 0
možnosti

O tom, jak dobře bude fungovat stát a jak bude chránit své obyvatele, nerozhoduje množství zákonů, ale ten, kdo je aplikuje. Právní řád ČSSR nebyl zas tak nedemokratický, formálně v něm byly zakotveny všechny podstatné svobody a lidská práva, ale aplikace v praxi byla diametrálně odlišná. To jen jako příklad.

Vaše představa o kleci je velmi zajímavá. Rozveďte ji, prosím, uniká mi podstata Vaší myšlenky.

0 0
možnosti
Foto

Podrobněji se mi to psát nechce. S těmi zákony jste samozřejmě vedle. Špatné zákony nelze aplikovat ku prospěchu společnosti.

1 0
možnosti

Dobrá, budu to brát jako že si berete studijní volno na dovzdělání. Až se Vám bude chtít, zas něco napište.

1 0
možnosti
Foto

Je mi líto, ale vy jste ten, kterému není pořád něco jasné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.