Stvořil Bůh zemi v šesti dnech?

Když Bůh mluvil k Mojžíšovi o Bibli, řekl :" Na počátku Bůh stvořil nebe i zemi."TEČKA! Jak dlouho to trvalo, to není naše starost. On nám neřekl, jak dlouho to vzalo.

 

Dále čteme: Země pak byla nesličná a pustá, a tma byla nad propastí, a Duch Boží vznášel se nad vodami.

On jí potom v těch 6ti tisících letech upravil pro naše žití. Jeden den u Pána je tisíc let.

Ale na počátku- to mohlo být stovky miliónů a triliónů let, celé věky; ale Bůh stvořil nebe a zemi, TEČKA.

On nám nikdy neřekl, jak dlouho to vzalo. On nedělá žádné chyby. Bible nespočívá ve vlastním výkladu.

Druhá ep. S. Petra 1:20… Toto nejprve znajíce, že žádného proroctví písma výklad nezáleží na rozumu lidském, nebo nikdy z lidské vůle nepošlo proroctví , ale Duchem svatým puzeni byvše, mluvili svatí Boží lidé. Tak tedy, jestli to není Slovo Boží, pak jsme všichni ztraceni; a pokud to je Slovo Boží, Bůh je vůči němu absolutně zavázán svojí ctí! Bůh který je zdrojem veškeré cti, Bůh, který je prvopočátkem veškeré cti, který je pramenem veškeré cti, který je pramenem veškeré pravdy, se musí postavit za to, co řekl! A pokud to není Slovo Boží, kdo je potom Bůh? Kde je Bůh? Nebo, existuje vůbec nějaký Bůh?

Ježíš řekl, že Písma se musí naplnit. To znamená, že všechno, co je v Písmech napsáno, se musí vyplnit. Jestliže ne , pak to není Slovo Boží.

Jestliže si Bůh odporuje, On pak není o nic větší než já nebo ty, protože On sám sobě protiřečí. A potom jak to říká Bible:" Jezme a pijme, neboť zítra zemřeme. Na co jsme tedy zde na zemi?

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lubomír Vít | neděle 29.8.2010 20:32 | karma článku: 12,23 | přečteno: 1738x