Diskuse

Jsem zrůda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

já vidím největší problém v té ambulantní léčbě. Psychiatr si nevšiml jejího horšího stavu? Docházela taková pacientka, která již s nožem do školy jednou vtrhla, pravidelně na kontroly? Pokud ne, jakto že to nikdo neřešil?

Je tragédie, že to dopadlo tak smutně.

0 0
možnosti

Je mi to taky s podivem. Nicméně, za své chyby si můžeme vždy a jen sami...

0 0
možnosti

Mícháte hrušky a jablka - principielně se dáváte do stejného pytle,jako vražedkyně.Možná trpíte bipolární poruchou,možná něčím jiným - každopádně nikoho nenapadáte,nikoho jste nezranila ani nezavraždila

Nějaká nevraživost k Vaší osobně s ohledem na to,že Vaší léčbu financuje společnost je opravdu stupidní.Nikdo za svoji chorobu,nebo jednání pod vlivem choroby nemůže - ani ta zrůda,která vraždila .Někdo ovšem může za to,že mohla opakovaně útočit nožem,přes to,že už se o to dříve pokusila ....

0 0
možnosti

Víte, já chtěla hlavně poukázat na absurditu některých prohlášení, které se případu týkaly. Prostě jsem se potřebovala vyjádřit, nicméně chápu Váš názor a akceptuji jej.

0 0
možnosti

podívejte Kateřino, vysoká čtenost, vysoká karma, máte pravdu

1 0
možnosti

Veřejnost žádá od psychiatrických ústavů jen dvojí, aby nikoho "nevěznily" a aby nikoho nepropouštěly. Záleží na aktuální aféře.

1 0
možnosti

Nepresentujte pár pseudohumanistických pomatenců jako veřejnost.

Společnost (chcete-li veřejnost) je naprogramována v operačním modu SAFETY FIRST

0 0
možnosti
Foto

J83a37n82a 82M77a74j37o49v17á

15. 10. 2014 20:14

Katko, díky, že jste tohle dokázala napsat. R^

5 0
možnosti

Díky i Vám, moje věrná čtenářko! V

1 0
možnosti

A Vám ostatním, kteří jste klikali záporné body na mé tvrzení, že duševně nemocní lidé, kteří si nejsou své choroby vědomi, by měli být za mřížemi ústavů (nikoli vězení), napíši:

Nechápu, jak můžete s takovým tvrzením nesouhlasit. Prostě člověk, který je natolik nemocný, že sahá po noži a ohrožuje jiné lidi, by měl být izolovaný někde, kde nebude mít možnost někoho zavraždit.

Kdyby ta žena, která tohle udělala včera Petrovi, byla za těmi mřížemi, tak by Petr tady mezi námi stále ještě byl.

Nazvěte si mě třeba prasetem, jak to naznačil pan Poncar, ale na tomto tvrzení trvám.

Nebezpeční blázni mají být zavření tam, kde nemají prostor pro aplikaci své nebezpečnosti.

1 1
možnosti

Máme milión volných míst v ústavech?

1 0
možnosti

Protože jsem zde v diskuzi byl zmíněn, považuji za povinnost zareagovat. Paní Višňovská, mrzí mě, že jste si vztáhla můj dnešní článek na sebe, ale s prominutím, kdybych napsal článek o jedné a konkrétní zlé blondýně, nevěřím, že by všechny ostatní blondýnky cítili dotčenost nebo pokus o bagatelizaci všech blondýnek. Stejně tak jsem pojal i svůj dnešní článek. Psal jsem o jedné jediné ženě, která byla médii označena za schizofreničku. Tím jsem rozhodně a opakuji naprosto poctivě neměl na mysli všechny nemocné spoluobčany, ale jen tuto konkrétní a musím se opakovat, zrůdu. Ne ve smyslu její nemoci, ale jejího činu. Budete li malou chvilku svého času věnovat hledání na internetu a zejména FB, jistě se stejně jako já dozvíte mnohem více o tom co se vlastně v té škole přihodilo. A pak možná i Vy, pochopíte proč jsem napsal co jsem napsal. Takže mě opravdu mrzí, zda se Vás nějak mé psaní dotklo, ale mám opravdu naprosto čisté svědomí co se týče duševně nemocných lidí.

Myslím, že jsem schopný velmi dobře rozeznat chování nemocného jedince a naopak cílený trestný čin ukrytý za nemoc.

Věřím, že se ve velmi krátké době dostanou na povch veškeré podrobnosti včetně lékařských zpráv a pak sama uvidíte, že jsem nenaházel všechny nemocné do jednoho pytle. Ale jak říkám, vše chce svůj čas.

Hezký večer.

1 4
možnosti

Myslím, že nejste schopný velmi dobře rozeznat chování nemocného jedince a naopak cílený trestný čin ukrytý za nemoc.Rv

3 1
možnosti

Přiznávám se, že si již nejsem jistý, jak je to dlouho, co podobně postižená žena pobodala sousedku a v její náruči zabila vnouče... tehdy v televizi? rozhlase? proběhla diskuze na toto téma. Je logické, že většina diskutujících požadovala trest smrti pro útočnici a minimálně doživotní izolaci pro stejně postižené... Těmto diskutujícím oponoval lékař tvrzením, že by se většina diskutujících divila, kolik obyvatel tohoto státu by muselo být izolováno a o kolik známých bychom přišli... samozřejmě se na tohoto lékaře spustila smršť řekněme nenávistných reakcí kromě jedné... autor (pravděpodobně znalý dané problematiky) řekl cca toto: že požaduje, aby byl izolován každý kdo v životě měl či má byť jen občasný problém s alkoholem, protože podle něj by takovýto člověk mohl sednout za volant a způsobit smrtelnou nehodu... Nejsem schopen posoudit, jak byl tento příměr odpovídající, nevím, zda znám osobu se stejným postižením, jako měla dotyčná útočnice a nemíním po tom pátrat, na druhou stranu znám minimálně dva případy, kteří nemají problém s několika pivy a několika "panáky" sednout za volant a řídit... Zanechme černobílých emocí a nechme posouzení na odbornících - ze skupiny odborníků ale vyjímám politiky, kteří se vždy chovají jako generálové po bitvě.

Na závěr si dovolím takto na dálku smeknout před odvahou mrtvého mladíka, domnívám se, že já bych obdobného činu nebyl s největší pravděpodobností schopen, kondolovat rodině a zároveň i vyslovit uznání paní autorce blogu... nenašel bych odvahu se k něčemu obdobnému přiznat...

5 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím a za Váš názor děkuju.

0 0
možnosti

není to rasismus ve stylu

rom, důchodce, homosexuál,vietnamec, vozíčkář, tělesně postiženy a ty černobílé názory, pokud se něco stane v této menšině ?

0 0
možnosti

přesně tak. Nehodící se škrtněte. Anebo - raději vyhlaďte. Díky za názor a za podporu.

0 0
možnosti

není to, že schizofrenik někoho zabije spíš vyjímka ? a to trpí jak zvíře, aby nepodlehl hlasům

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Jsem  maximalistka, workoholička, naivka, velký kritik, snílek a optimista s velkou nadějí. A velkou hlavou, bohužel.

Seznam rubrik