Všichni jsme gogO .O.. O - D - S

Olomoucký "Cock Riot" Tykadlo Smetana je "konečně" za katrem a líbezný Nečas přemýšlí, jestli se podobá víc Ferdovi Mravencovi nebo Broukovi Pytlíkovi.

Jak je všeobecně známo, olomoucký řidič MHD Smetana onehdá počmáral volební bilbórdy, m.j. ODS a soudkyně, m.j. manželka významného předáka ODS ho za to ODSoudila. Nepodmíněně. Smetana nějakou dobu unikal české "spravedlnosti", dokonce se blýskl husarským kouskem, když vzápětí po prohraných volbách intervjůvoval Nečase, ale to už skutečně dál nešlo přežívat v ilegalitě, takže spadla klec.

Podobně U Nás dopadl tzv. Roman Týc (přezdívka), když vyměnil sklíčka od semafórů a za tenhle fór si ODSeděl měsíc na Pankráci.

Když v Rusku PR skupina Bordel Číčy vysoudila za hanobení církve a prezidenta nepodmíněné tresty, nesmírně to vzrušilo české a nadnárodní liberály vůkol - nikoli ruskou veřejnost.

A když v Chrastavě vytáhl Vondrouš kvér na prezidenta a spáchal softatentát, čeští ne-oni (neoliberální neokonzervativci) plesali.

Jak tomu máme rozumět?

Jak rozumět tomu, že hitem letošního volebního podzimu stala se "žertovná samohana" aneb dřív než mi někdo přidělá tykadla, pořídím si je sám?

Zasvěcence pravidelně sledující příběh tzv. Kuřimské výzvy, zelených Mravenců a jejich ilegálního vůdce Škrly, azerbajdžánského mystika brněnského původu, takový vývoj nemůže zaskočit.

Vývoj tykadlové aféry nám ukazuje toto: Smetanův zajímavý nápad malovat papírovým politikům na hlavy tykadla nejprve vyvolal mezi tajnými Mravenci (organizovanými aktivisty prosazujícími U Nás nastolení zelené diktatury v čele s androgynním hermafroditem = ženomužem z maskérské dílny Josefa Škrly) jistý úlek: Hle, naše spiknutí je odhaleno! Nevítaný svědek prozrazuje, že do české politiky infiltruje organizovaná zločinecká organizace!

Proto měl být zlovolný čmáral exemplárně potrestán.

Z výslechů řidiče Smetany samozřejmě brzy vyšlo najevo, že on tedy rozhodně není žádný zasvěcenec. O konspiraci nesmiřitelných bojovníků proti Korupci (Mravenců) a jejich sympatizantů prosazujících na Hrad nemastného neslaného plastika Honzu Fišera, který o sobě prohlašuje, že "jiný živočišný druh" a "není Honza Fišer" viz http://www.jan-fischer.cz/media/jf-v-mediich/rozhovor-pro-casopis-tyden

(tzv. Kuřimská výzva) nemá Smetana ani ánunk.

Mravenci se dialekticky rozhodli využít zdánlivého úniku informací ve svůj prospěch: Ať má každý tykadla!

Kdo pak asi skrz tykadlové mimikry pozná, kdo je tady Mravenec a kdo Korupčník?

Jak vidno, akce se povedla. Nikým nevolení Mravenci, kteří o úspěch v demokratické volbě z principu nežebrají, s tykadly zmizeli v davu falešně otykadlených kibiců. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/197973-ridic-smetana-inspiroval-cesko-billboardy-politiku-zaplavuji-tykadla/

A všichni jsme zase gogo, že.

Jen Don Pablo Blažek, který o sobě tvrdí http://www.ods.cz/clanek/1814-zadny-don-pablo-nejsem temně mručí cosi o spiknutí těch, jejichž jména nechce ani vyslovit.

Kdo je tedy kdo?

 

 

 

 

 

Autor: Michal Vimmer | čtvrtek 18.10.2012 17:50 | karma článku: 8,21 | přečteno: 897x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59