Sympatie brněnskému ďáblovi

Kandidát ODS na Hrad (Sobotka) zaujal nápadem na utajení pohlaví (zrušit koncovku -ová) a kandidát ČSSD do Strakovky (Sobotka) odvolal oranžové hejtmany z Lán do Brna. Co mají Sobotkové společného?

Údajně podivné tahy obou jinak nezajímavých pánů Sobotků zasvěcence stěží překvapí. Sobotkové prostě mají společného víc, než bylo dosud obecně známo. Oba v posledních dnech a hodinách dali veřejně a nahlas najevo svou sympatii sílícímu "nepolitickému" a "nadstranickému" hnutí, které otřásá letos základy českého politického divadla: takzvané Kuřimské výzvě.

Pozorným pozorovatelům domácí scény a vnímavým čtenářům mezi řádky neuniklo, že cílem nenápadného převratu jehož jsme letos U Nás svědky, je převzetí moci ve státě pracovitými a cílevědomými brněnskými Mravenci sdruženými kolem všeuměla - ilegála Josefa Škrly. (Škrla starší býval mediálně spojován s tzv. Kuřimskou kauzou, jeho odpovědnost za zločiny v této aféře však nikdo nedokáže a ani se o to nikdo nesnažil.)

Škrlova drobná, mravenčí práce pro blaho národa zůstává skryta rouškou tajemství a mlhou zapomnění.

Ze Škrlovy maskérské dílny vyšel svého času odsouzený, pykající a již propuštěný ženomuž - Adam Anna Škrla/ová mladší, hrající ve frašce spolku brněnských (bez)charakterních herců, marxistů - (ze)leninistů  a sexuálních aktivistů roli moravské Jany z Arku vyvolené stát na konci věků v čele šiků řádu Blanických rytířů Pravdy a Lásky, nepolitickým lídrem a spasitelem koruny české.

Co vlastně chtěl ten nemastný, neslaný Přemysl Sobotka (ODS) říct svým "tajuplným" apelem na "liberální" revoluci českého pravopisu? Proč považuje za tak podstatné rezignovat na srozumitelnou a jednoznačnou informaci, jakého pohlaví je ta která osoba ?

Proč?

Původ (gender) moravské "Jany z Arku" bude díky Sobotkově zlepšováku bezpředmětný.

Adam Barbora Škrla je legitimizován.  

A druhý Sobotka? Proč on tak demonstrativně plivl do tváře prezidentu Klausovi?

Prezident, který svolal na 27. srpna do Lán schůzku oranžových hejtmanů, má být pokořen Sobotkovou neuctivou trucakcí - jízdou krajských socdemáckých pohlavárů do Brna, hlavního stanu velkomoravských Mravenců. 

Proč?

Sociální demokracie pod vedením jihomoravského triumvirátu Sobotka - Hašek - Hala se klaněním Brnu okázale hlásí k tzv. Kuřimské výzvě a vzdává hold Josefu Škrlovi.

Jaký div !

Ano, odtud vítr vane a oportunistická korouhev ČSSD se podle toho otáčí.

Když "pragmatická" ODS nebyla s to ze svých řad postavit kloudnějšího vůdce než Přemysla Sobotku s jeho "Williamsem", nezbývá socanům než vystrčit "mladého" Disentbiera, jehož program se zužuje na homosexuální adopce. 

Jaká bída!

Škrla vítězí.

 

 

         

 

Autor: Michal Vimmer | pondělí 27.8.2012 13:45 | karma článku: 11,46 | přečteno: 1124x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59