Poslední Plukovníkovo Opatření

"Zákaz zakrývání obličeje nebo jeho části na veřejných prostranstvích nebo ve veřejně přístupných objektech s výjimkou případů, kdy by zahalování obličeje souviselo s plněním zákonné povinnosti !" To bylo tenkrát, 2018 - rok psa.

Letos máme 2020, rok KRYSY. Lezeme se zarouškovanou Krysou kanálem a světlo na konci stoky ?

Vládní sbor kynologů povolil občanům vodítko a občané se radostně postavili do fronty na langoše, pivo a cokoli, protože do galerií, muzeí, divadel a na kulturu vůbec ... pes ... haf !

Vláda, epidemiomlokové a přísní novináři se s ustaranými rouškami včele s nenahraditelným Plukovníkem, za kterým se krčí kynolog Blatný, se okamžitě mračí, zvedají varovné prsty a pes štěká: tohle jsme si nedomluvili !

Plukovník sice odešel z funkce, protože tak nějak nedokázal dodržovat svoje OPATŘENÍ, jenže ON jediný  rozumí surrealisticko - dadaistickému seriálu z prostředí numerologů, astrologů a chovatelů psů a dokáže kdykoli vysvětlit, kdo je vinen, je to pořád jen ON, kdo ví, co se děje a co se bude dít, dokud nepřijde vakcína a COVID 21.

Takže Plukovník Blatman vzkazuje: Záleží jen na vás, jaký bude PES.

Což se dalo předpokládat, to už známe.

Než ale pan Plukovník vydá svoje poslední OPATŘENÍ, a sice ZÁKAZ OHLÍŽENÍ SE, pojďme se podívat, jak jsme se dostali tam kde jsme:

1. Na civilizovaném Západě lidé nenosí ROUŠKY, ale MASKY. Německy die Masken, anglicky masks.

2. Maska je symbol. Odvěký, starodávný prostředek předstírání a zakrývání skutečnosti, šalby, mámení, lži a nečestných úmyslů, děláním se lepším, než jsem, skrývání tváře, ale i znakem příslušnosti k organizaci, náboženství.

3. V minulých letech se po Evropě šířily zákazy zakrývání obličeje. Ještě předloni touhle dobou se tento Zákaz UNás snažil prosadit Okamura a jeho SPD "Předseda SPD Tomio Okamura připomněl, že podobný zákaz už přijalo Rakousko, Dánsko, Bulharsko, Lotyšsko, Francie nebo Belgie."https://cesky.radio.cz/zakaz-zahalovani-obliceje-v-cesku-vlada-se-k-navrhu-stavi-neutralne-8143530

Lišák Okamura samozřejmě myslel na všechno, takže v návrhu zákona nechybí výjimka : "...vyjma případů, kdy takové zakrývání nebo skrývání obličejenebo části obličeje souvisí splněním zákonné povinnosti, výkonem povolání, umělecké nebosportovní činnosti nebo vyplývá ze zdravotníchdůvodů."

Takže proč ne, že ?

Všichni víme, proč a kvůli komu se Zákazy zakrývání obličeje po Evropě zaváděly, ale o dva roky později je tu zřejmě důvod zásadnější, a všechno je jinak. Chráním tebe, chráním sebe, jasně.

Všechno je jinak a nikdy už nebude jako tenkrát, když jsme se měli "nejlíp v historii", to dá rozum. http://www.hoschl.cz/?text=6258&lang=cz

Proto je načase respektovat poslední Plukovníkova opatření. Neohlížejte se ! Nevystavovat a nenastavovat tvář, nevidět, že král je nahý. Stačí, že nosí masku.

Přizpůsobit se pravidlům.

Pravidlům podsvětí.

Jako krysy.

ve znamení krysy

 

Autor: Michal Vimmer | pondělí 7.12.2020 8:58 | karma článku: 19,22 | přečteno: 769x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59