Poslední Fialovo vítězství

"Tak jsme ho dostali ! Jupí !" Fialové šampaňské tryská proudem, prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. se objímá s PekarAdamovou, Okamurou, lidovci, Hamáček,STAN, komunisti, PirAŇOnymové, všichni si rádi připijí. Junior padl !

Politická šachovnice je umetena, nad Malou Stranou i nad Brnem vyšla duha a to se oslaví !

Dalo se to čekat.

Mladý Klaus, který jeden čas dělal Fialovi poradce ministra školství, jindy Fialovi dělal otroka v Praze, aby ho Fiala jako geniální stratég a politolog vyštípal ze strany, protože by rostla moc rychle, a co by potom pan předseda s tolika procenty dělal do voleb, že ?, měl svoje mouchy.

1. Byl na české publikum moc Klaus. Syn svého otce, který vyšel z módy, stejně jako svoboda, malý stát a poltická odvaha.

2.Byl to Klaus, ale malý Klaus. Pro obdivovatele starého Klause nikdy nebyl dost velký. Ani nemohl. To je úděl synů Otců Zakladatelů. V lepším případě je nikdo nezná, většinou dopadnou jako mladý Masaryk, mladý Thatcher nebo třeba mladý Biden. Ten je ...

3. Moc dlouho zůstal hlavně učitelem. Moc mu záleželo na školství, a to lidi tady vůbec nezajmá. Což se v plné nahotě ukazuje během 2 let prázdnin s Kovidem. Škola ? Pche !

4. Je na české poměry příliš samorostlý, drsný a chytrý. To lidem vadí ze všeho nejvíc. Když si mají vybrat mezi ulízaným, proplešatělým, umaštěným obézou s upocenou maturitou a vytrvalým sportovcem - matematikem, Quasimodem z hor, koho si čeští voliči vyberou ? Volba je jasná !

5. Politický program mladého Klause byl revoluční. V Juniorově programu bylo bez obalu hranaté a ostré Ne režimu, který si tady občanstvo lhostejně pěstuje s krátkými přestávkami 23 let. Říct lidem do očí, že žijí ve lži, to by neprošlo ani Václavu Havlovi. Kdyby to tady tenkrát Gorbačov nepustil.

6. Jedině Klausové, Otec a Syn, tady jasně pojmenovávají Velký Kovidový Převrat. Ale koho to zajímá? Nevěřících, pochybovačů a lidí schopných přemýšlet je v populaci dohormady X%, ne XY.

7.Junior hlásal "Normální svět." Ale, pane Václave. Český normální svět je právě tohleto, v čem se necházíme. A ten český normál o Václava Klause nestojí. Bohužel.  

 

 

Autor: Michal Vimmer | úterý 23.3.2021 15:08 | karma článku: 32,62 | přečteno: 1422x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59