Andrej Hamáček, nový předseda vlády

Dlouho se čekalo na Olafa, až přijde z Bruselu, zamává sekyrou a Andrejova hlava se skutálí do Vltavy. Jenže Olaf přišel, a nestalo se nic. Zoufalství ! Co dál ? Jak zařídit, aby vládlo ANO bez Babiše a socani bez voličů ? Nu ...:

Je to prosté, tak prosté, tak primitivně jednoduché, že se to vyjednávací týmy bojí jen vyslovit.

Vycházejme z faktů:

1. Kam se poděli voliči socanů a komunistů? Milí zlatí, přešli k Andrejovi a k Okamurovi. Jinými slovy: volič Andreje je bývalý volič Bohoušův a soudruha Filipa. Ještě to není jasné? Tak takhle: Jsou to úplně ti samí lidé. Mají pořád stejné představy o politice, stejné zájmy, platy atd. Co se změnilo, je jejich důvěra v politickou reprezentaci. Lidi, kteří měli pokrk Bohouše, Dienstbiera, Špidly, Marksové atd., a neměli ani potuchy, že existuje nějaký Hamáček. Tyhle lidi Andrej dost na..štve, když jim vrátí tuhle oranžovou sebranku v jiném balení. viz http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/476354/cssd-jako-hraci-rugby-fotku-bez-dovoleni-obslehli-a-bavi-socialni-site.html

2. Socan si stěžuje, že jim Andrej vybral zlaté korýtko. Bohoušova vláda byla prý velmi úspěšná, bohužel, smetánku slízl Andrej a na socánky se zapomnělo.... Ale, ale !  Co nám to vykládáte, milí socánci? Chcete snad říct, že Andrej dělal to, co vám na očích viděl? Že vaše fenomenální úspěchy vydává Andrej za svoje? Aha! Z toho plyne jediné: Váš program a vaše činy jsou od Andrejových k nerozeznání. Tak v čem je problém?

3.Shrňme si to: Program stejný. Voliči stejní. Voliči volili Andreje, ne Hamáčka. Hamáček chce vládu, ale bez Andreje a bez Okamury a bez Filipa. Chce, aby v parlamentu hlasovali jako jeden pán a jedna paní. Ale bez Okamury! Bez Filipa! Takže???

Jak to uděláte ?

Jediný způsob, jak technicky zařídit, aby byla mezi Anonymy a socánky nerozborná jednota, je zabalit je dohromady, orazítkovat a poslat na Hrad.

Proč už jste se, soudruzi, dávno nesloučili ???!!!???

P.S. Pro pana Fialu, Gazdíka a Kalouska to platí jako přes kopírák. Programové rozdíly nula, programová shoda - zničit Andreje -  naprostá. Jediný problém je, že tihle dobráci se nesmíří s tím, že Předseda může být jen jeden. Každý chce být vedoucí ! 

To je celá pestrost české politiky. 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Vimmer | čtvrtek 26.4.2018 8:43 | karma článku: 30,83 | přečteno: 778x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59