Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Predevsim je to ceska vlada, ktery ten strach vytvari a naramne ji to vyhovuje. Takze vas vykrik do tmy tezko muze padnout na urodkou pudu. Hezky den.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VB

Dezinformační výlev Volného. Mažu.

0 0
možnosti
LH

Už je vydán Jihomoravském kraji policejní dokument o opatřeních proti „skupinám s odlišnými ideovými postoji“. Tak se pane Baráku zklidněte a nastupte k jednotkám

1 2
možnosti
MK

Ani jsem tuto ubohou propagandu nedočetl do konce, jediný kdo tu straší je naše vláda

2 3
možnosti
AK

Pusˇtte si kanál Jakub Ziba na Youtube a nebudete se stačit divit, jak je v Russku vše úžasné a hlavně kolik má sledujících a přikyvujících.

0 0
možnosti
Foto

Nas nebinarni pracovni kolektiv liberalne demokraticke prace s timto stanoviskem plne souhlasi a pripojuje se k zadosti o zastaveni ruSSkeho vlivu vsemi prostredky.

0 1
možnosti
JZ

EU a Západ mají své mouchy, o tom žádná, ovšem Rusko je daleko hroší. Je to mafiánský stát, kde neexistuje nezávislá justice a vymahatelnost práva, neexistuje zde ochrana soukromého vlastnictví. FSB a policie vybírají výpalné od podnikatelů, Putinovi kamarádi mohou ukrást komukoliv jakoukoliv firmu. Islamisté v Rusku běžně terorizují občany. To považuji za daleko horší než to, co se děje v EU.

16 3
možnosti
JF

Skvělé. Opět jste prokázal svůj intelekt popsat aktuálně stav věcí.

0 0
možnosti
JT

J28i91r42i 61T49i49c19h51y

28. 2. 2024 16:46

Daleko zavaznejsi je rozmach zhoubnych ideii zapadu - zeleny deal, nadvlada bilych, homofobie, islamfobie, kontinuita pohlavi, gender, multikultura, manzelstvi dvu zen ci muzu.

3 5
možnosti
JT

J15i62r13i 90T17i54c22h70y

28. 2. 2024 16:55

Ziegler je vsemi temito jasne nadseny.

3 4
možnosti
Foto

Onen ruský vliv tu trčí i z mnoha komentářů i blogů. Kolik z nich doopravdy stojí na straně Kremlu a kolik z nich jen prudí, nevím. Ale nejnebezpečnější jsou ti, co píšou líbezné blogy, aby získali důvěru čtenářů, a pak tam vsunou nějakou jedovou pilulku. Klasická kágébácká metoda. Jmenovat snad nemusím.

12 2
možnosti
Foto

Nemusíte. Jsou dosti čitelní

4 1
možnosti