Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Predevsim je to ceska vlada, ktery ten strach vytvari a naramne ji to vyhovuje. Takze vas vykrik do tmy tezko muze padnout na urodkou pudu. Hezky den.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VB

Dezinformační výlev Volného. Mažu.

0 0
možnosti
LH

Už je vydán Jihomoravském kraji policejní dokument o opatřeních proti „skupinám s odlišnými ideovými postoji“. Tak se pane Baráku zklidněte a nastupte k jednotkám

1 2
možnosti
MK

Ani jsem tuto ubohou propagandu nedočetl do konce, jediný kdo tu straší je naše vláda

2 3
možnosti
AK

Pusˇtte si kanál Jakub Ziba na Youtube a nebudete se stačit divit, jak je v Russku vše úžasné a hlavně kolik má sledujících a přikyvujících.

0 0
možnosti
Foto

Nas nebinarni pracovni kolektiv liberalne demokraticke prace s timto stanoviskem plne souhlasi a pripojuje se k zadosti o zastaveni ruSSkeho vlivu vsemi prostredky.

0 1
možnosti
JZ

EU a Západ mají své mouchy, o tom žádná, ovšem Rusko je daleko hroší. Je to mafiánský stát, kde neexistuje nezávislá justice a vymahatelnost práva, neexistuje zde ochrana soukromého vlastnictví. FSB a policie vybírají výpalné od podnikatelů, Putinovi kamarádi mohou ukrást komukoliv jakoukoliv firmu. Islamisté v Rusku běžně terorizují občany. To považuji za daleko horší než to, co se děje v EU.

16 3
možnosti
JF

Skvělé. Opět jste prokázal svůj intelekt popsat aktuálně stav věcí.

0 0
možnosti
JT

J58i27r48i 53T69i54c80h27y

28. 2. 2024 16:46

Daleko zavaznejsi je rozmach zhoubnych ideii zapadu - zeleny deal, nadvlada bilych, homofobie, islamfobie, kontinuita pohlavi, gender, multikultura, manzelstvi dvu zen ci muzu.

3 5
možnosti
JT

J18i76r34i 20T61i73c16h76y

28. 2. 2024 16:55

Ziegler je vsemi temito jasne nadseny.

3 4
možnosti
Foto

Onen ruský vliv tu trčí i z mnoha komentářů i blogů. Kolik z nich doopravdy stojí na straně Kremlu a kolik z nich jen prudí, nevím. Ale nejnebezpečnější jsou ti, co píšou líbezné blogy, aby získali důvěru čtenářů, a pak tam vsunou nějakou jedovou pilulku. Klasická kágébácká metoda. Jmenovat snad nemusím.

12 2
možnosti
Foto

Nemusíte. Jsou dosti čitelní

4 1
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 22,81
  • Průměrná čtenost 2237x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik