Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tyhle bláboly včetně diskusí jsou jen ukázkou toho jak jsme ochotni se celoživotně vzdělávat a používat kritické myšlení, což se mimochodem kdysi učilo na základní škole.

0 0
možnosti
Foto

V březnu každý že nezištně pomáhal? Já ne, roušky jsem nešil a na ústa (nikoli na nos) jsem si ji nasadil jenom když jsem musel jít do obchodu pro jídlo. A víru v roušky jsem nikdy neměl a nemám. Tohle náboženství je mi cizí...

0 0
možnosti

Pane autore to už fakt nemáte co psát. Vaše patlaniny jsou fakt ubohé. Pokud víme tak opětovné zavedení roušek má účel prevence to jste asi nepochopil. Pokud s tím máte problém tak choďte do lesa tam je nosit nemusíte a neotravujte lidi.

5 4
možnosti

Pane přispívači, a opětovné zavedení roušek za účelem prevence plnilo tento účel v podobě pátečního nebo středečního nařízení? Jak to, že vyjmutí některých míst, kde měla být povinnost roušek, mohlo plnit účel prevence?

Prostě Andrej vycítil na fejsíčku nesouhlas veřejnosti a protože nemá její veřejnosti, otočil plášť po větru. Přesně jako jsem psal.:-)

0 0
možnosti

Pročetl jsem si diskusi a docela se bavím. Ti, kteří tu "argumentují" stylem: "Tam i onde nosí roušky taky" mi připadají jako děti z MŠ. Ty také nepotřebují (neboť ještě nejsou schopny!) argumenty, stačí jim rovněž poukázat jinam.

Kam se ale poděl dospělý styl argumentace? Kde zůstal rozum? Také začnou tito chytří zanedlouho poučovat nás hloupé, že je v pořádku např. přijímat migranty, obhajovat rozhodnutí státních orgánů obebírat rodičům dle libovůle úředníků jejich děti, zavírat dle libovůle školy, klanět se před Mee Too, násilím propagovat a podoprovat genderovou politiku apod?8-o!!

Jak je možné, že si tito lidé nejsou schopni uvědomit základní právo člověka na jeho PŘIROZENÉ dýchání a plnou zodpovědnost za SVÉ zdraví? Proč obhajují ty, jejichž zájmem je všechno jiné, jen ne lidské zdraví?

Budu-li jevit příznaky virového onemocnění, budu natolik zodpovědný, abych nenakazil ostatní, takže setrvám v izolaci, domácí léčbě, event. si nasadím roušku, abych nenakazil ty, s nimiž přijdu přece jen do styku. Bude to ale MÉ rozhodnutí a nepotřebuji k tomu žádný státní befel, který mě tímto snižuje na úroveň nemyslícího tvora.

P.S. A pokud máte někdo opravdu panický strach z koronaviru, neobtěžujte prosím svou vyděšeností ostatní a nepožadujte po nich, aby ji s vámi sdíleli, nebo se dokonce kvůli tomu ještě sami proti své přirozené vůli omezovali.

Koneckonců nikdo vám nebrání nosit permanentně respirátor, takže v čem je vlastně problém?

10 5
možnosti

Podobnou logikou nebudu respektovat padesátku v obci. Jak je možné, že si tito lidé nejsou schopni uvědomit základní právo člověka na PŘIROZENÝ svobodný pohyb a plnou odpovědnost za své zdraví? Budu-li mít pocit, že projíždět rychlostí 120 km/h centrem obce není bezpečné, zpomalím, ale bude to ale MÉ rozhodnutí a nepotřebuji k tomu žádný státní befel, který mě tímto snižuje na úroveň nemyslícího tvora.

P.S. A pokud máte někdo opravdu panický strach z přejetí autem, neobtěžujte prosím svou vyděšeností ostatní a nepožadujte po nich, aby jej s vámi sdíleli, nebo se dokonce kvůli tomu ještě sami proti své přirozené vůli omezovali..

;-)

7 7
možnosti

Do 20:07 si text přečetlo 3438 lidí a z toho pouze cca 70 nepochopilo. To je dobrá bilance.

Teď pointa. Nikdo netvrdí, že roušky jsou špatně, ale že kvůli nedůvěryhodnému počínání vlády od cca února, lidé budou spolupracovat s vládou velice neochotně.

2 3
možnosti
Foto

Komentovat mohou jen přihlášení, pane Baráku. Číst může naopak každý.

To jste nevěděl? Při Vaší genialitě?

3 0
možnosti

Ten Babiš je fakt machr R^Ovládá skoro celý svět k tomu aby byli loajální k jeho vládě. To může vymyslet a napsat ve svém blogu pouze bezmozek8-o

7 2
možnosti
Foto

taky žasnu.... kdo by to byl do něj řekl....;-D

2 1
možnosti

Bože můj, to jsou ale patlanice, ty vaše myšlenkový pochody.

9 2
možnosti

Nejhorší jsou ti, kteří zdravotní opatření politizují!bohužel za vydatné podpory novinářůRv.

Každý den minimálně jedno vyjádření nějakého z rukávu vytaženého epidemiologaRv.

Hlavně vytvářet negativismus vůči vládě, ale důvodem není ani samotné opatření, ani covid, ale politická frustrace z toho, že Babiš má stále 30% a opozice se plácá někde kolem hranice vstupu do sněmovny.

11 5
možnosti

politizuje to sama vláda, svým chaotickým a absolutně nedůvěryhodným jednáním. tO NASAZENÍ NÁHUBKŮ K DATU 1/9/20 JE JEDNOZNAČNĚ POLITIcké rozhodnutí

8 6
možnosti

To by pak nejvíc jedinců loajálních k vládě muselo být v Praze - protože v metru mají roušky skoro všichni - až na pár puberťáků :-)

13 3
možnosti

Pracuju v Německu a taky se tu nosí roušky. Může za to naše vláda?

15 5
možnosti

němci milují befely, ty o nich neumí přemýšlet.

Další dotaz

0 6
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik