Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Paranoia z Babiše.

Zpolitizování roušky jako falešné disidentsví proti Burešovi a Kenovi. Švejk by jásal.

RvRvRv.

Nevolil jsem ani ANO, ani KSČM, ani ČSSD, ani SPD.

9 3
možnosti
AJ

jasně, typický volič Bureše se za svoji volbu stydí, a tak má nutkání napsat "nevolil jsem Bureše...". Hezky jsi se odkopal

3 4
možnosti
PG

P95a53v56e64l 46G23ö92t60z75e

19. 8. 2020 11:59

Videt za rouskou politiku s cilem potlacovat lidi, takhle muze uvazovat s prominutim pouze pitomec. Sef vlady, potazmo exekutiva ma zcela jine a mnohem lepsi nastroje, pokud by neceho takoveho chtela dosahnout, ne nejake rousky.

12 5
možnosti
JT

Vážený autore,

dovoluji si vás ujistit, že vláda neztratila mou důvěru, byť některé činy mne udivily. [>-]

5 4
možnosti
IV

Tak, u mě neměla co ztratit. Nikdy tu důvěru neměla a svým chaotickým a nekoncepčním jednáním ještě posílila moji jistotu, že jde o nejhorší vládu, jakou jsme kdy měli.

8 1
možnosti
Foto

I28v93o 85C59i89l23i67c51h

19. 8. 2020 11:44

Aniž bych tyhle internetové ankety jakkoli přeceňoval, tak mne přesto zaujalo, že tentokrát ten poměr hlasů seděl celkem přesně na všech zpravodajských serverech, kde tu anketu udělali. To nebývá zas tak běžné. Zde na iDnes, na Novinkách a tuším jsem ji zahlédl ještě i na Aktuálně. Když nepočítám tu chvíli zde na iDnes, než zpětně odstranili ty falešné hlasy nějakého rouškového robota, který to tam házel pod tlakem, tak všude je cca 30% pro znovuzavedení roušek a zbytek proti, takže na tom projevu loajality k vládě možná něco bude.

8 4
možnosti

Možná je to tak všude na světě? a?

0 1
možnosti

Takze babis potlacuje lidi na celem svete, kdyz vsude jsou podobna opatreni?

11 3
možnosti
KK

Ten Babiš je machr. Kdo jiný z Čechů má takovou moc, že může ovlivňovat celý svět? ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
LP

Docela by mě zajímalo, kdy někteří blogeři přijmou fakt, že roušky jsou povinné i v tom vyspělém a demokratickém západním světě. Spojovat v dnešní době nařízení nosit roušku jen a pouze s Babišem a loajalitou k němu, už je fakt na pováženou.

16 6
možnosti
PP

"Vláda ztratila od února tohoto roku elementární důvěru pro zavádění epidemiologických opatření" - ano, to považuji za vážné.

1 4
možnosti
JT

Pane Pokorný,

též mne udivilo, že vláda suplovala práci krajských a republikových hygieniků, epidemiologů a zásobovačů. Až po čase jsem došel k názoru, že to bylo nutné, protože úřednictvo těchto institucí místo aby předvídalo a makalo tak "spalo na vavřínech".

2 0
možnosti
Foto

Máme 10 milionů občanů na coronavirus onemocnělo 20.393 osob. Na chřipku onemocní u nás jeden a jeden a půl milionu obyvatel . V únoru na chřipku bylo nemocných 140 000 osob v březnu 70 000 osob. Coronaviru podlehlo 401 osob. Zda na coronavirus nebo s coronavirem je otázka. Na chřipku zemře u nás 1 500 a 2 000 osob. Co víc dodat. Přitom každá sestra, každý doktor řekne, že chřipka má těžší průběh než coronavirus.

16 5
možnosti
LH

Přečtěte si na Novinkách rozhovor s praktikem jaká chystaji opatření a pak snad trochu zmirnite ten svůj svatý boj.... Čeksrny nebudou, diagnostika po telefonu to bude paráda.... Ale Covid je o. K. Nebojíme... :-/

0 3
možnosti
ZD

Nesmysl je již v první větě a ostatní text se nese ve stejném duchu. Vaší pozornosti doporučuji text na stejné téma od jiného autora, také pravidelně kritického k většině toho co se (a nejen u nás děje).

https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=755862

5 1
možnosti
Foto

Osobně znám několik lidí co zemřeli na chřipku, pár lidí co zemřeli při autonehodě, lidi, co se utopili, a znám lidi co umřeli na zástavu srdce. Co neznám je jeden jediný případ z mého okolí, který by umřel na tu strašnou nemoc, kvůli které se provádí ten nesmyslný tyátr. Dokonce neznám osobně nikoho, kdo touto nemocí onemocněl. To je pandemie jak hrom.

Tak jak vláda postupuje si v ničem nezadá s chovatelem dobytka. Nakonec my jsme pro vládnoucí kastu jen lidský dobytek. Sčítají nás, evidují, očkují a rozhodují co smíme a nesmíme dělat se svým tělem a svým majetkem.

6 6
možnosti
Foto

Problém s covidem je, že skáče jak blecha a drží se jak klíště.

4 0
možnosti