Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedine reseni pro Moravu je navraceni samospravy do podoby pred r.1918.  Do te doby to bude porad ten samy bordel rizeny z ceskeho Kocourkova.  Nakonec vykriky a vysmechy diskuteru nize o tom svedci.  Je to jen otazka casu.

0 0
možnosti

Pro Pražáky jsem náplava, takže mám na Prahu jiný pohled než "kovaný" Pražák, ale stejně si myslím, že autor takového žbleptu je opravdu zamindrákovaný hlupák. Je lehké hledat problémy jinde, než doma, ale za všechny problémy Pražák nemůže. Z největší části si za problémy v Brně může samotný Brňan, který jenom kecá a nic nedělá. Zvol si lépe a třeba Ti i bude lépe. Rozhodně si nemyslím, že jsme pro Pražáky kolonií, že tento stát řídí jenom Pražáci a že ovšem rozhodují praští "specialisté". Tohle si může myslet jenom duševně naivní člověk. Pražáci zas můžou říct, že tenhle stát řídí náplavy z Moravy, atd atd. Pro ty, co pro tento nesmyslný článek chtějí odsuzovat Brňáky... Mám v Brně kamarády a tohle si nemyslí. Takhle většinou myslí jenom pravidelní návštěvníci restauračního zařízení páté cenové... Nerad odsuzuji druhé, ale pokud tohle nemá být apríl, tak pan Barák nestojí o další komentář!

0 1
možnosti

Hm, hm, hm. Pobytem v Praze se dotyčný stává Pražákem, takže je jedno, odkud předtím pocházel. Už není náplava. Když je všechno tak happy, proč by nemohlo kolovat po republice hlavní město?

0 0
možnosti

J89a43n 48K67o20z32á82k

27. 3. 2015 11:13

Kolik Pražáků bylo ve vládě České republiky? Mimopražských tam bylo podstatně víc. Nemůžem za to, že se tady hned usadí a na Moravu už se jim nechce. Byl jsem na vojně se sedmi brňáky a oni se nesnesli ani mezi sebou. Ostatní Moraváci je  též nesnášeli.Chyba bude jinde.

0 0
možnosti

...jako celoživotní venkovan....si myslím...že tímto článkem jste se odkopal jako dokonalý hňup....

6 1
možnosti

Dobrý den, až teď se podařilo zpřístupnit diskusi. Tak jenom na závěr. Je škoda, že ve školách se neučí schopnost porozumět textu. V celé diskusi, včetně vašeho výkřiku, není jediná myšlenka nebo polemika s mými argumenty.

1) předpoklad jednání v Praze,

2) povinnost Česka budovat Prahu,

3) východní úroveň rádoby luxusních obchodů,¨

4) představa, že není jiného letiště než VH,

5) diskriminace tzv. rezidenčním parkováním (a proč by nemohla být odplata)

6) proč by hlavní město nemohlo kolovat po republice (byly a jsou i debil..jší nápady, např. Praha a olympiáda)

7)......

0 0
možnosti

Autore, "víte, co říkají Brňáci o Pražákách? (...že jsou to ku...vy a svi..ě)  A víte, co říkají Pražáci o Brňákách? (....nic...)". A vy jste důkazem tohoto starého vtipu, že to vůbec není vtip;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

Nevim jestli to je vice trapne nebo smutne .... zkuste mozna presun do te Vidne ... ja se presunul do Vancouveru a taky jsem celkem spokojenej :-)

0 0
možnosti

M19i89l25o50š 66F21i45a69l24a

13. 3. 2015 21:42

Už to, že sednete a napíšete takovej článek ukazuje, že jste křupan toho nejhoršího zrna. Malej, zakomplexovanej ubožák, kterej všechny svoje bolístky svaluje na Prahu, nebo na někoho jiného. Praha produkuje stejnej hrubej domácí produkt, jako dvě třetiny Moravy, ale kdybyste o tom neustále nekecali a neotírali se o Pražáky, tak by nás ( aspoň většinu) nikdy nenapadlo si z Vás dělat srandu. Ale když si přečtu Váš výtvor, tak se musím minimálně pousmát.

Jiná věc je, že říkáme že nikdo z venkova nemůže v Praze řídit důležitou funkci. Je jasný, že člověk z Olomouce, nebo Příbrami těžko může organizovat dopravu v Praze, když za celej svůj život neviděl tolik aut, jako v Praze projede za den. To ale nesouvisí s žádným buranstvím, to je prostě daný tím, že Pražák si dovede představit, co se stane, když se zavře pro dopravu např nábřežní komunikace, což chtěl náš primátor z Holomóca, zatímco Vy si ti prostě představit nedovedete. My tam jezdíme už čtyřicet let a někteří i dýl.

15 0
možnosti
Foto

I61v21o 24C38i89l13i89c78h

13. 3. 2015 22:01

A právě kvůli takovým jako Vy nemá nikdo pražáky rád ;-)

2 2
možnosti

;-D jsou všude, ale nad tím Brnem jako by je snad schválně shazoval ...

5 0
možnosti

Tam jakoby snad měli porodnici ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jo, jo. V Austrii je dobře. Těch Blanek co tam mají, předevčírem jsem jich projel asi 12. Všechny moderní, zabezpečené, se signalizací a o žádné se nepíše, kolik stála, že nefunguje a tak... Je zima, v Alpách sníh, ale silnice čisté a bez štěrkového posypu. Jak to ti koumáci dělají? Neměli bychom se učit raději tam než v Chorvatsku? Pak dojedu 30 km za Vídeň, fakt luxus nová dálnice na Mikulov, někde i 3 pruhy. Pak skončí v polích, protože "spolehlivý partner" na druhé straně hranice není schopen 25 let rozhodnout o dostavbě. Jsme prostě všichni stejní ko....ti. Češi i Moraváci. Tak nedělejme mezi sebou rozdíly.:-)

6 0
možnosti

Morava většinou v pohodě, ale někteří zakomplexovaní brňáci...

4 0
možnosti

To stejné můžete v klidu říct o pražácích... vždy se někdo najde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik