Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Nosek asi jste slušný člověk, ale netvrďte, že Moraváci a Slováci mají Pražáky rádi. :-)

0 0
možnosti
JN

J59i43ř89í 40N37o95s98e13k

13. 3. 2015 21:37

Tak zrovna já mám zkušenost s exoty, kteří neshazují Pražáky a berou je jako homo sapiens (pravda, Frýdek Místek a Bratislava - jsou to relevantní vzorky? V každé lokaci cca 10 - 15 kousků). Pravda, necítím potřebu shazovat je, ale mají smysl pro humor, a ten zachrání všechno :-)

0 0
možnosti
BL

Taky je trochu trapas, napsat blbě "faux pas" :-P... A zrovna v takovémhle blogu,co?! Jezděte z té jižní Moravy klíďo makat do Vídně- mně osobně by se ulevilo.. jak píše pan Nosek níže, Ostrava, většinou i Slováci- vše o.k, ale to Brno a okolí.. Děs a hrůza.

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D

Asi máte švába na mozku. Navíc je velmi pikantní, že snad polovina "pražáků" jsou "naplaveniny" (já to nemyslím ve zlém).:-)

3 1
možnosti
KLS

A to velmi střízlivým odhadem...stěžovala si mi kamarádka (Pražačka), že se ucházela o zaměstnání v realitce (v Praze) a že jí šéfka (z Brna) řekla, že pražské svině už nemíní vůbec zaměstnávat....(teď nevím, zda mám dát smajlíka smějícího nebo plačícího)

1 0
možnosti
JN

J82i95ř96í 45N23o21s47e31k

13. 3. 2015 20:40

Tak nevím, jsem Pražák, původem naplavenina (pravda, ne z Moravy), ale tu posedlost Pražáky nechápu - píšeme snad něco takového o Brňácích nebo o Ústečácích? Spolupracuju s lidmi z Ostravska, pohoda, se Slováky, pohoda, ale co vy Brňáci a tak kolem, pořád řešíte? Je vás tady půl Prahy, ale pořád máte problém? Praha není jenom parlament, herci, snobové, politici, rentiéři, ale taky a hlavně normální lidi - co většinou ani nejsou Pražáci :-)

11 0
možnosti
Foto

Pane Jiří znáte to? Co říkají brňáci a spol o pražácích? Všechno co je psáno v blogu ... A co říkají pražáci o brňácích atd? NIC ;-)

4 0
možnosti
Foto

Jste směšný. Stejně jako všechny ty "náplavy", co nemohou Praze a Pražákům přijít na jméno, ale prachy, za kterými denně jezdí do práce právě do Prahy, jsou dobré...:-)

6 1
možnosti
MV

Někde jsem slyšel, že Moraváci jsou Slováci co nedošli do Čech . Ono na tom asi něco bude. I když se pejsek nevyčůrá, může za to jak jinak Pražák.

4 0
možnosti
NM

...somo o sobě stačí připomenout tu olimpiádu...no to se už zapomělo;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Asi jste zapomněl že vámi zmiňovaný Hudeček je rozený olomoučák ;-D a jinak mnooo na páteční večerní zpestření samozřejmě k pražské vodce nic moc ;-) Možná bych i řekla že přímo "blbe jak cyp" - ale tomu asi tam na té dolní Moravě nebudete rozumět ;-)

3 1
možnosti
Foto

Tyto problémy řeší pouze lidé s malým sebevědomím. Přestaňte se zabývat Pražáky a myslete na to, jak udělat radost lidem ve Vašem okolí. Uvidíte, že budete mnohem šťastnější. R^:-)

11 0
možnosti
PK

P50a75v67e23l 95K41u63l97a

13. 3. 2015 20:13

Já bych Pražáky moc neprovokoval, nebo se naprdnou, vyhlásí referendum o osamostatnění a zbytek republiky má po ptákách :-)

8 0
možnosti
Foto

Nebo jim tam pošleme odborníky na Blanku ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 22,06
  • Průměrná čtenost 2211x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik