Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VB

Výštěk bez odůvodnění, Mažu.

0 0
možnosti
Foto

To jsou jenom samé keci,kde na to chodíte, vděčnost, za co, že nebudeme mít co jíst , svítit svíčkami,a chodit pěšky,a jím dávat vše zadarmo, divná věc

13 4
možnosti
Foto

Nemám pocit že bych kvůlivá pomoci Ukrajincům o cokoliv přišel. Pravda, drahně let pracuji od rána do večera, takže mně jen tak někdo něco nesebere. Možná, že se někdo jiný musí po večerech koukat na telku kratší dobu. Jestli to takhle na někoho dopadlo, tak to pak upřímnou soustrast.

2 5
možnosti
Foto

J33a15n 45C93i76b30u42l42k10a

18. 4. 2022 16:39

Ach Bože.

Ukrajina rozhodně nebojuje za nás. A nikdy nebojovala. Jen někdo využil situace k zástupné válce s Ruskem. Navíc jakýkoliv myslitelný scénář vždy znamená oslabení EU a potřeby (heleme se!) nového dodavatele energií. Tedy vítaný bonus.

Příští zima ukáže, kdo tu za koho bojuje a jakou cenu mají tyhle plané řeči keyboardových válečníků.

17 3
možnosti
JK

Nikdy za nás nebojovala?! Během 2. světové války celý SSSR bojoval především za svoji existenci, ale tím de facto i za existenci ostatních států a národů porobených nacistickým Německem.

A dnes to máme v bledě modrém to samé: Ukrajina samozřejmě bojuje hlavně sama za sebe, ale tak nějak mimoděk i za ostatní evropské státy národy, kterým reálně hrozí ruská agrese. [UA]

2 6
možnosti
Foto

;-D ještěže toho Zelenského máme.....

4 4
možnosti
VB

Ne ani tak Zelenského, ale ještě, že máme Ukrajinu. Ukázala, že Rusácko je vojensky Putinova vesnice, kašpárci, kterých se Evropa úplně zbytečně mnoho let bála.

Ukázala také, že má vždy smysl se bránit a tedy za roky 1938 i 1968 se máme stydět.

No a v posledku dává naději, že Rusácko bude osalbeno a může být poraženo, a tento nebezpečný vřed poléčen. Vyléčen by samozřejmě byl až pádem Puťky.

1 6
možnosti
ŠŠ

No není nutno to přehaňet, z oběh stran

2 1
možnosti
Foto

... oběh stran...

Tady se vždycky vyrojí nějaká nová figurka, česky pořádně neumí, napíše nějaký blábol a už radši dál nediskutuje. Není to divné?

2 3
možnosti
IL

I96v50o 19L68y72č43k85a

18. 4. 2022 14:05

Dobře napsáno. Karma.

1 4
možnosti
VB

Na Ukrajinu den co den dopadají rakety, bomby, města jsou ostřelována z děl a raketometů. Taktika Rusácka je jasná, tak dlouho vás budeme ničit, až se podvolíte.

Ukrajinci se prakticky mohou bránit jen na svém území a přitom si jej sami devastují. Jak dlouho to Ukrajina může vydržet? Jak dlouho bude trvat, až ji dáme skutečně těžké zbraně, děla, raketomety, tanky?

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Nevšiml jsem si. Povídejte a přehánějte.

0 0
možnosti
Foto

A jak to Putinovi vymluvit aby to nespustil? Kauza radaru v Brdech ukazuje, že udělá vše podle svého úmyslu a je jedno co se děje kolem.

0 0
možnosti
Foto

Sorry. To je pro pana Jiroudka.

0 1
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik