JM

J15a40n 48M29l81e97z25i45v13a

24. 5. 2024 15:08

Tenhle článek jsem se snažil přečíst a evidentně je vytvořen podle zásady: když o tom moc nevím, raději o tom napíšu dřív, než si udělám rešerši. Nicméně respektuji právo autora na to, aby zveřejnil svůj názor takovým způsobem, že z toho je zřejmé, že tématu nerozumí.

VB

Mozek "fotbalového fanouška" není schopen pochopit co píši a ještě se tím dotyčný chlubí.

Ono by stačilo, kdyby se přestupky trestaly. Jak známo, jakmile existuje silná vymahatelnost práva, jeho porušování jde silně dolů. Stačilo by, aby každý vrhač piva či nácek dostal pokutu a zákaz vstupu na stadion na třeba dva roky. A pořádně to marketingově využít. Ti co vlezou na stadion či něco hodí po aktérech zápasu, zákaz vstupu na fotbal 5 či 10 let, podmínku a pořádně mastnou pokutu. A zase, marketingově to využít. A za rok či za dva by si to prostě nikdo nedovolil, neboť by věděl, že to bude obrovský průšvih a HLAVNĚ, že bude chycen a potrestán.

Foto

Připomněl jsem si starý vtip:

Jaký je rotdíl mezi ragbistou a fotbalistou? Ragbista je zraněný a předstírá, že je zdravý. Fotbalista je zdravý a předstírá, že je zraněný.

Lidi jako Vy bych poslal hrát fotbal a vzal bych Vás přes nohy. Strašně rád bych viděl, jak byste vyskočil jako rybička a běžel, jako by se nic nestalo.

Částečně máte pravdu. V určitých situacích a pro určitý typ fotbalistů je simulování výhodné. Ale lidé podceňují jak dokáže fotbal bolet.

KK

Ten, podle vás, vyhlavičkovanej bezmozek, se dostal do žebříčku Forbesu 30 pod 30 pro rok 2024. Připomenu kritéria výběru: ,,Do Forbes 30 pod 30 vybíráme ty, kteří jsou výjimeční ve svém oboru a kteří za sebou mají mimořádně úspěšný rok. Při rozhodování o složení finální třicítky se radíme s odborníky na danou oblast a v rámci redakční rady zvažujeme řadu faktorů. Zásadní pro zařazení do výběru je pro nás to, aby byl každý z jeho členů inspirací pro ostatní profesně i lidsky."

VB

Kaderka také posílal kontrolorům dotací fotky vitríny s jakými si pohárky a trofeječkami. Myslel si, že mu dávají imunitu.

Myslíš, že to co jsi napsal jej zbavuje viny?

  • Počet článků 295
  • Celková karma 23,72
  • Průměrná čtenost 2242x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik