Mimořádný volební okrsek

Mám hodně blízko k výzkumu trhu, a tak jsem se velmi ráda přidala ke spontánní akci kolegů, kteří jen tak pro zpestření běžné práce zorganizovali tipování volebních výsledků mezi námi. V našem business centru je několik spřátelených firem, které ve větší či menší míře občas nebo i pravidelně spolupracují. Přijaly pozvání do hry, a tak tipovalo celkem 16 lidí ze šesti společností, které spojuje sídlo provozovny, jak říkáme „na kopci“. 

Otázky byly dvě, však se také hrálo o dvě věcné ceny...

1) Jaké procento odevzdaných hlasů získá 10 vyjmenovaných favorizovaných politických stran a hnutí?

2) Jaká bude volební účast?

Tipování probíhalo elektronicky do připravené tabulky, která se měla odeslat nejpozději do soboty 26.10.2013 do 14,00 hod.

Nejenom, že kolega obětoval volno ve prospěch hry a již hodinu a půl po uzavření volebních místností nás informoval o poslaných tipech a prvních porovnáních odhadů napříč zúčastěnými firmami, ale v neděli hodně brzy ráno následoval email s vítězi tipovací soutěže, samozřejmě se všemi detaily.

První cena – láhev ledového vína – putuje o několik dveří dál na našem patře, ale druhá cena – dva kubánské doutníky zůstávají u nás „doma“. Hurrá!!

Tak se těším na slavnostní předávání cen, kdy se na chvíli sejdeme, zastavíme, probereme naše odhady a zase se vrátíme ke svým počítačům. Ostatně premiéra tipovací akce už byla při prezidentských volbách a tak plamennou politickou diskusi často neuslyšíte ani v rádiu.

I když jsem v našem mimořádném volebním tipovacím okrsku skončila deset míst jak za vínem, tak za doutníky, svoje volební právo jsem v reálu samozřejmě využila, ale tohle teda fakt rozebírat nebudu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Šárka Vidlařová | pondělí 28.10.2013 23:08 | karma článku: 6,75 | přečteno: 320x
  • Další články autora

Šárka Vidlařová

Pojízdná seznamka

20.8.2015 v 16:54 | Karma: 11,92

Šárka Vidlařová

Jak to voní doma

9.1.2014 v 18:30 | Karma: 10,70

Šárka Vidlařová

Hotově nebo kartou?

27.11.2013 v 20:34 | Karma: 9,06