Vlastizrádci! Kdy padne ČEZ do soukromých rukou?

Doufám, že přijde doba, kdy vlastizrada bude zakotvena, ne v mravním kodexu každého z nás, ale přímo v zákoně pro ochranu národa před těmi, kteří by z této země chtěli odvést, prodat, či uloupit, co jim nikdy nepatřilo. 

Ano, jde o velice citlivou záležitost, kdy jedinec se dostane díky své "moci dané funkcí" k situaci, že "může", ač by vůbec neměl, prodat něco co mu nepatří, ale patří to výlučně "národu!" 

JIž několikrát jsem za oněch x let co budujeme kapitalismus viděl jak se "stát" připravuje o tzv. "Statky", které spadají výlučně do  jeho správy díky stavu věci, která by měla být národu službou, ochranou, životní jistotou a bůh ví čím. Prostě patří do rukou "národa" a není to o socialismu, kde patří všechno všem. Jde o prvky, které jsou dané. Stačí se dotknout armády. Copak zaměstnáváme v naší armádě "nepřítele?" I když si troufám tvrdit, že tomu tak stejně je. Prostě armáda patří tomuto národu a měla by jej chránit! Bojím se, že to tu skončí jako v Afgánistánu, kde naši vojáci složí zbraně ne v momentě, kdy přijdou jiní vojáci, ale až zavelí kdosi z NATO a národ zůstane bez totální ochrany a kdosi vstoupí bez obrany.

Tj. jen na okraj proč vlastizrádci by měli být, když ne hned, tak v blízké budoucnosti vždy potrestáni za akt, který tomuto národu způsobil újmu. A to jak finanční, či jakkoli hmotnou, kulturní, popř. přímo související s likvidací ČR na základě prodeje "ziskových" či jiných "důležitých" subjektů, které jsou "nezbytné" pro funkci státu a nezpůsobí prodejem tomuto národu žádnou újmu. 

Jsme doslova nahraně situace, kdy se schyluje k prodeji akcií ČEZu a stát už nemá ochranu. Setkává se pár lidi, jako když se tvořilo loby o solární energii a její nastavení v ČR, kteří mají peníze a chtějí ČEZ do svých rukou. Na daném ministerstvu sedí "kdosi" kdo vymyslel s těmito lidmi prodej ČEZu, neboť našli skulinku, a tak není jiné cesty než jim ČEZ prodat, protože jinak by padnul a oni jej svým nákupem vlastně zachraňují!   

Když národ vydržel takové průšvihy jako je prodej "vody!" Prodej zlaté kachny "Sazky!" Prodej dálnic.... a vůbec nic se nikomu nestalo, protože přeci za to národ utržil dost peněz. Tak proč bychom neprodali něco co je lepší, když má v rukou soukromník, protože ten se o to líp postará. Ano, vím, že soukromý majetek je to co žene lidstvo vpřed, ale jsou hodnoty, které svou povahou mají zabezpečit ochranu národa nejen před vnějším, ale i před vnitřním nebezpečím, které nám pořád hrozí. Ano, pořád nám cosi hrozí, není to o 100%ní jistotě, jak to vidí dnešní mladí, kteří ani neví. Oni žijí pro multikuturalismus, tak čeho se bát, když jsme všichni přeci kamarádi....

Je spousta věcí, které je dobré mít v soukromém vlastnictví, řekl bych na 90% všeho, ale určité hodnoty by měly zůstat doma. Zaprodat vlast bylo v mém mládí nazýváno "vlastizradou." Osobní bohatství nám zaslepuje oči a kdosi toho náramně využívá. Není lepší útok, než nakrmit lidi, zastřít jim oči jakoukoli růžovou reklamou a oni s vámi půjdou až před vlastní... propast. 

Chci vidět jednou podpis pod smlouvou toho, kdo prodal to, pak tohle a nakonec zaprodal i ČR. Jen se bojím, že z tohohle se už Česko nikdy v budoucnosti neprobere.   

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaromír Veverka | středa 29.9.2021 9:00 | karma článku: 22,83 | přečteno: 492x