Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ale toto cechacci jakozto vetsinove zaryti xenofobove opravdu neradi slysi... ;-D

0 1
možnosti
Foto

Je vaše přítelkyně tak pit..á nebo skutečně vaří pro uprchlíky košer? Myslíte si, že budou přes Vídeň prchat nějací židé? A kterým směrem? Pro hnidopichy, halal = košer jen pro ateistu, co sežere všechno.

0 0
možnosti
BH

Klasický němec má vyblité blond vlasy a hnusnou kůži, která ve styku se sluncem rudne. Ale tohle není do rozhovoru, to je osobní intimní názor.

jo tak slunicko co ma rado tmave masicko ;-D tak to potom jooo... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že celý blog je účelová lež, něco naprosto vytrženého z kontextu nebo čistá propaganda vycucaná z prstu. Léta jsem v Německu žil, dodnes tam mám spousty známých, ale nikdo z nich není takovýto "sluníčkový cvok". A mé informace z těchto soukromých zdrojů o místních náladách a situaci jsou přesně opačné :-P

13 1
možnosti
Foto

Je dobré, že od počítače jste schopen říct, že je to účelová lež. Jen se zeptám: Jak jste na to přišel? Pravda je mnohdy protivná a dokonce nás může i bolet. Nutí nás ke změně myšlení. Ale to vám asi nehrozí, že?

0 1
možnosti
MT

Jsem rad ze se jim to tak libi. Myslim, ze dny Nemecka jsou secteny...

12 1
možnosti
ZU

Uronil jsem lžičku,podobně,jako když jsem kdysi četl v Rudém Právu.Historky o sovětských vojácích,nebo o hrdinech socialistické práce.To byl čajíček.Vy a vaše kámoška,to je šlechetnost,hrdinství a humanismus ve správné době na správném místě.........

19 3
možnosti
MR

M15i98l51a97n 30R62a52d25e24k

16. 10. 2015 21:27

"hnusna bila kuze ktera na slunci rudne" - neni to raismus, ja aby vas nesmazali

16 0
možnosti
TR

Tak ďalší propagačný článok, ktorý vyšiel o pár rokov neskôr, ako mal. Teraz mu už nikto neuverí. Feťákom nikto neverí. :-P

20 0
možnosti
Foto

Nic nepropaguji, sama bych byla radši, kdyby problém s uprchlíky prostě zmizel. Ale to se nestane. Lidé z jihu do Evropy budou chodit dalších deset, dvacet let. Budou jich podle některých předpovědí nakonec miliony. A to je fakt. Jak se k tomu postavíme, to záleží na nás... Myslím, že agresivitou a nenávistí nikdy nikdo ničeho nedosáhl. Rozhodně ne míru na celé planetě... Chtěla jsem jen ukázat, že existuje i jiný pohled na věc.

0 1
možnosti
JS

jinak jsem ovsem rad, ze nemci s imigranty nemaji problem, to totiz znamena, ze prerozdelovaci kvoty, ktere prosazuje mama merkel nejsou vubec potreba.

12 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Jsem věčně se divící pozorovatelkou života. Jsem máma, žena, dula a to přináší mnohá témata...

Autorka online programu UvolnenyPorod.cz,  vydavatelka zajímavých knih, dělám rozhovory s inspirativními lidmi a někdy také přednáším.

Seznam rubrik