Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

veramente molto bello;-D

0 0
možnosti
Foto

Nádherné fotografie moc pěkného města. Z fotek vyzařuje pohoda, která je pro mnoho měst v Itálii dost typická.

Nevíte, jak se vaří a jak chutná "Crostata ala Mostarda"? To se do ní skutečně dává hořčice nebo má hořčicovou chuť. Pokud má bez hořčice hořčicovou chuť, tak jak se jí dosahuje? Trochu jsem zagoogloval, ale nenašel na to odpověď. Při pohled na

https://www.google.nl/search?q=crostata+alla+mostarda&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pAP2UtXHHoi7ygP1tYCoDg&ved=0CJYBELAE&biw=1440&bih=707

jsem pro nával slin v puse radši hledání nechal.

0 0
možnosti
Foto

Nedalo mi to a dohledal jsem to. Do "Crostata alla Mostarda" se skutečně dává hořčice. Např. zde

http://www.cenerentolaincucina.com/2009/10/crostata-alla-mostarda.html 

stojí "versate la mostarda", "nalijete hořčici". A ony existují i sladké hořčice, například hořčice s medem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 707x
Jsem zdravotní laborantka, tato práce mě sice baví, ale daleko radši se věnuji focení. Velice toužím po tom stát se skutečnou fotografkou. Navštívila jsem spoustu zajímavých míst a ráda bych se s ostatními podělila o své postřehy ale hlavně o fotografie. Další mojí velkou láskou je dobré jídlo, ráda zkouším nové věci a nebojím se experimentovat.

Mou další tvorbu můžete najít zde: http://www.flickr.com/photos/veronikajanu/
https://www.facebook.com/veronikajanu.photograpy
http://www.veronikajanu.cz/

Seznam rubrik