- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nádherné fotografie moc pěkného města. Z fotek vyzařuje pohoda, která je pro mnoho měst v Itálii dost typická.
Nevíte, jak se vaří a jak chutná "Crostata ala Mostarda"? To se do ní skutečně dává hořčice nebo má hořčicovou chuť. Pokud má bez hořčice hořčicovou chuť, tak jak se jí dosahuje? Trochu jsem zagoogloval, ale nenašel na to odpověď. Při pohled na
jsem pro nával slin v puse radši hledání nechal.
Nedalo mi to a dohledal jsem to. Do "Crostata alla Mostarda" se skutečně dává hořčice. Např. zde
http://www.cenerentolaincucina.com/2009/10/crostata-alla-mostarda.html
stojí "versate la mostarda", "nalijete hořčici". A ony existují i sladké hořčice, například hořčice s medem.