Bojovnost Vám nechybí. To je dobře. jen prosím o laskavé vysvětlení, proč váš bývalý předseda Petr Mach se stal leadrem Okamurových hnědokošiláčů. To mi rozum nebere! Dík za odpověď!

Foto

Myslím, že je nekorektní žádat o vysvětlení myšlenkových pochodů někoho jiného a navíc, když dotyčný v oné straně dávno není. Chápu, že Vám (mně též) to vrtá v hlavě, ale odpovědět by mohl asi jenom sám pan Mach.

Foto

Staly se mi několikrát podobné příhody, nejčastěji s policií. Například jsem přecházel na zelenou, kterou však vystřídala červená dřív, než jsem byl na druhé straně. Policista mě zastavil a snažil se mne školit o správném přecházení. Naštěstí to bylo bez pokuty. Také jsem si všiml, že lidé od policie nevědí, že pokud chodec přechází od nejbližšího přechodu ve vzdálenosti větší, než 50 metrů, nedopouští se tím přestupku. Říká se tomu zneužívání pravomocí neboli arogance moci. Příklady v vojny ani nebudu uvádět.

VD

Nic si z toho nedělejte. Svobodní stejně ve vlobách propadnou, tak už to pak nebudete muset řešit.

  • Počet článků 5
  • Celková karma 21,36
  • Průměrná čtenost 414x
Jsem pražská předsedkyně strany Svobodní, která se zasazuje o co nejmenší zasahování státu do života lidí. Profesně se pohybuji kolem PR a marketingu, miluji pražské pasáže a chci ve svém blogu sdílet názory na politiku, kulturu a život v Praze.

Seznam rubrik