Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den,

děkuji všem za reakce, za podporu.

Jsem asi největší rebel ve svém okolí, takže už je vše vyřízeno, i omluva (sice dodatečná, ale byla).

0 0
možnosti
Foto

Posílejte stížnosti. Po několika v letech v zahraničí jsem si zvykl na určitý standard služeb, a nemíním ho snižovat. Pokud je prodavač/ka pouze mírně oprsklá, jsem oprsklý také; ve vážnějších případech píšu, uvádím jména, místa a čas. Zvláště větší společnosti si je umí velmi dobře ohlídat.

0 0
možnosti
RK

Škoda že jste tomu obchodu neudělala reklamu. Zasloužil by si zkrachovat. Pokud je prodavačka neochotná, nebo hrubá na "zdravého" zákazníka, je to neomluvitelné. Pokud na vozíčkáře, nevidomého, neslyšícího.... je to na přes hubu.

1 0
možnosti
Foto

je to zrůdnost a snad ne pravidlo...doporučím poslat tento blog formou dopisu na vedení zníněných obchodů. Mám zkušenosti, že po takovém kroku se začínají dít věci.

1 0
možnosti
IH

I13r46e81n59a 96H66r34u58b83á

17. 7. 2013 20:11

To je mi hrozně líto, co to je za lidi? Ať si je prodavačka přepracovaná a špatně zaplacená jak chce, odmítnout vozíčkáře odvézt výtahem do patra na nákup je nehoráznost. Kéž se vám nic podobného víc nestane. Co napsat na vedení těchto obchodů? Aby se třeba snažili udělat víc pro lidi jako vy.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je síla. Čekala jsem nějakou veselou historku z nakupování a ono se Vám to změnilo v horor. Takoví lidé by měli jít na pracák, pak by si možná vážili toho, že měli práci. Ještě, že tu máme tržnice. Samozřejmě karmuju a přeju míň takových zážitků. Ludmila R^R^R^;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik