Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KarmaR^. Jestli myslíte ten pocit, že se něco stane, že zaplatíte za štěstí, které prožíváte ... toho pocitu se zbavte. Píšete o smrti maminky, o tom, jak jste bydlela s tátou ... Máte vybráno, nepřivolávejte si nic - a pište, baví mě to ;-)

0 0
možnosti
Foto

Budu. Děkuju za podporu...

0 0
možnosti

Ďalší pekný článok :-) Tiež patrím k šťastným ľuďom. Nie preto, že mi všetko vychádza. Nevychádza. Možno vďaka uhlu pohľadu. Možno som sa taká narodila. Neviem. Viem smútiť, byť nešťastná i veselá v roznych situáciách, viem sa trápiť, zúriť, viem čo to je mať problémy, smútok. Zaslúžila som si to? Čím??? Som tak skvelý človek, že mám právo byť šťastná? Som tak špatná, že život má právo ma potrestať?? Ty nemáš tie správne vlastnosti, tak trp? 9 kamarátok možno nerobia veci špatne. Možno žijú ako najlepšie vedia. Viac nemožu. Ťažká vec ten život :-)

0 0
možnosti
Foto

Možno nerobia veci špatne. Možno jen si neumí své štěstí uvědomit. Na mém místě by bylo asi mnoho lidí nešťastných, já jsem ovšem spokojen. Vždy na otázku jak se mám, odpovídám, že se mám jak si zasloužím.

0 0
možnosti
Foto

Každý se má jak si zaslouží a každý je strůjcem svého štěstí. Těch devět kamarádek by se mělo ptát, co dělají špatně.

0 0
možnosti

Díky za každé nové ráno, za hezký článek a Vám karma.

Zasloužila jste si to tím, že jste to chtěla - alespoň já to tak mám. Bát se je lidské, ale k ničemu nám (oběma) to asi moc neposlouží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1646x
režisérka a dokumentaristka