Ruce nahoru, sukni dolů!

Sedněte si vedle sebe. Takhle. A ty si nedávej to lízátko do vlasů. Ani jemu! Tady si ho odlož, já ti ho zas vrátím. Klid, tady bude a tady na tebe počká. Ano, čeká na tebe. Nikdo ti ho nevezme. Já ho hlídám.

Fuj, ty ale lepíš. To se musí utřít. Ne do rukávu. Ne do mne! Počkej, pojď se se mnou umejt. A ty tady zatím počkej.

Co tu děláš? Kam jdeš? Tam jsi měl počkat. Ne, ted´ se nebude dělat lektvar. Utři se a jdi zpátky. Tak, sednout vedle sebe. Jo, lízátko tam furt leží.

Počkej, takhle je za váma vidět ten bordel. Oba trochu víc doprava. To je moc. Trochu zpátky. Tohle musím odkopnout stranou. Posun´ se ještě kousek. Ještě trošku. Furt je tam vidět ten hnusnej koš s hračkama.

Dívejte se na mne. Koukni se na mne. Huůůů, slyšíš mě? Aby ses na mne podíval. Na mne! A vydrž, ale tu ruku víc nahoru. Nahoru. Nahoru. Tu ruku nahoru. Svojí vlastní ruku nahoru. To je noha!

Tu sukni ale nemůžeš mít na hlavě. Protože bys nebyla vidět. Protože hlava tam být musí. Protože je důležitá. Protože proto. Ano, za chvíli ti ho vrátím.

Nemáchej! Zkus se prostě chvíli nehýbat. Usmějte se. Oba na mne! Na tři. Sýr. Takhle to bude celý rozmazaný. Spolupracuj! Ona je malá a jak pěkně drží. Co na tom nechápeš? Takhle bude přes celou fotku šmouha. Nedělej ty ksichty. Tři dva jedna teď.

Jo, perfektní, vydrž, ještě vydrž. Sakra, ted´se zrovna pohla. Vždyt' padá. Chyť ji. Vrať se! Počkej! Ještě jednou. Ještě vydrž, teď jsem si to omylem vypnula.

Nesápej se po to lízátku. Počkej. Au, to si člověk musí lehnout do květináče, aby vás dostal do záběru? Kuku, hele, co to tady mám? Ano, jééé. Ta je šikovná, drž, seď. Doprčic, slabá baterka. Tak ještě rychle. Koukni na mne. Hele, tady už budeš mít to lízátko. Jééé. No, tady je.

Uf, tahle by snad šla. Když ji oříznu, přidám saturaci, udělám korekci červených oči, odeberu jas a trošku ji přiostřím, bude vypadat přirozeně. Fuj, tak co tam napíšeme?

Pohodový rok 2016 Vám přeji...

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Barbora Večeřová | neděle 27.12.2015 21:43 | karma článku: 19,39 | přečteno: 2370x
  • Další články autora

Barbora Večeřová

Covid test jen pro Brity

12.10.2020 v 23:59 | Karma: 31,90

Barbora Večeřová

Netradiční unboxing

10.5.2020 v 18:54 | Karma: 18,13

Barbora Večeřová

Než to se mnou sekne

21.4.2020 v 17:30 | Karma: 19,05