Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

S kriminálem (a MS) na krku

Před dvěma týdny jsem stanul před soudem v postavení žalovaného. Poprvé. Pokud pocházíte z uspořádaných rodinných, sociálních, sexuálních i jiných poměrů, je to vskutku jedinečný zážitek. Zvláště ve městě, jež je synonymem zločinu, a v němž začala největší sportovní show české historie..

Takový soud, v němž usilují o vaše arestování, to už zasáhne do života. A to tak, že se mi o soudu vyvolaném absurdní a zlovolnou obžalobou vlastně ani nechce psát. Něco jste mohli vidět v televizi (v čase 07.35), něco si přečtete vbrzku v Reflexu, zbytek můžete posoudit zde a nebo ortel vyslechnout 16.4. v Liberci.

Ano v Liberci. Dočasném středobodu světového lyžování a letitém centru (post)bolševického zločinu.

Den přede mnou zahřívaly lavici obžalovaných libereckého soudu zločinecké zadky pánů z firmy Agroplast. Vlastně jen zadky - v Česku nelegálně privátně vyvézt MIGy, protiraketové systémy a vůbec strategické zbraně do "nebezpečných" zemí zločinem není. Sérií obskurních "chyb" české justice byli miliónoví pašeráci po více než desítce let (!) ke zděšení zpravodajských služeb západních států zproštěni viny. U mě byli soudruzi exprokurátoři důslednější...

A pak už to šlo v rychlém sledu. Zavřeli nám okresní vedení policie; pan ředitel si mimo jiné neposílal řadové placaté čepice jen pro pívo, ale chodili mu i zedničit domů. V pozadí jsou ovšem daleko vážnější věci: mluví se o paktech s lokálními "podnikateli". Hezký eufemismus pro mnohamiliardové regionální zločinné spolčení s mocenským, policejním i politickým krytím. Mimochodem - asi nepřekvapí, že mne z trestného činu obvinili právě podřízení vazebně stíhaného policejního bosse Dvořáka.

Do vosího hnízda policejního hmyzu vedeného ministrem vnitra - kumpánem organizovaného zločinu Íčkem píchl coby dozorující státní zástupce Adam Bašný. Vendeta přišla za pár dní a to z již osvědčených řad "nepravomocné" (jak dlouho ještě budou muset média psát tuhle floskuli?!) justiční mafie. Na Bašného vytáhli jeho krotké, velmi krotké!, vystoupení na odborném semináři na téma kauzy Čunek a odvolali jej z řídící funkce.

A pak už Kateřina dosazená za podivných okolností premiérem ČR bez jakýchkoli manažerských zkušeností jako šéfka největšího sportovního podniku v historii ČR pozvala svět k lyžařským žním. Z nichž už ovšem dle NKÚ zločinní sysli předem odhryzali zrní...

Umíte si představit, že by na zahajovacím ceremoniálu OH v Pekingu opruzovali koktáním v "angličtině" městský šéf partaje, krajský předseda i celostátní lídr Komunistické strany Číny?! Welkchám ín Líberets! Zahraniční hosté možná ještě teď zatlačují oči do důlků po provinční show s hvězdami ODS Kittnerem, Sobotkou a Topolánkem. Největší dojem na mně osobně zanechalo vystoupení předsedy Senátu Přemysla "Alko Gripen" Sobotky.  Zvláště když se z pod - nyní mírně depilovaného - brežněvovského obočí  ozvala slova hrdé náležitosti k desetileté opakované liberecké kandidatuře. Bingo! Aby tento kmotr podještědského politického podsvětí chyběl kdy u nějaké lumpárny... A návdavkem se pokusil ještě obsadit místo AntiCoubertina světového sportu. Dlouho by si měli sportovci celého světa navyklí na vřelá uvítací slova hostitelů pamatovat bezprecedentní a rádobyvtipně nepřípadný maločeský apel přivandrovalého rentgenologa z Boleslavi se závěrečnými slovy při zahájení "čempiónšitu": sorry, ale já si přeju medaile pro české sportovce...

V Liberci jsme svědky i jiné vskutku revoluční světové premiéry (ta jde tentokrát na vrub FIS)! Pedofilové jsou už out; my se bavíme tím, jak se12-14ti leté holčičky vrhají střemhlav z můstku a jejich kostičky pak praskají v bezvládném pádu pod bubnem... Doporučení pro další tunelářské město ČR zní: je to ještě málo, v naší národní zábavě Chléb, čorky a hry je nutno postoupit. Třebíč, Karlovy Vary či Olomouc by třeba napříště mohly za peníze českých poplatníků zorganizovat I. světové gladiátorské zápasy miminek. Zn.: vláda vše zatáhne, platí volYči, krve bude dost...

Trochu víc než v posledních teplých zimách u nás sněží. Někdejší finanční ředitel regionálního stavebního gigantu Syner, zvěčnělého kultovní karlovarskou losovačkou,  a nyní již zkušený primátor Kittner toho využil a vyhlásil kalamitu. Oficiálně není důvodem ohrožení životů, majetku nebo šampionátu, ale prý se jen o pár hodin později budou čistit chodníky. Především se ale musí nějak mediálně přetlouct ostuda s rozkradenými dvěma miliardami na lyžařské MS, že?!

My máme se sněhem taky starosti. Moc si stáhla krom policajtů, stovek zákazových a příkazových značek deptajících už tak naštvané Liberečáky na potěmkinovské MS třeba i našeho vesnického lékaře nebo část silničářských kapacit. Tak na druhé straně Ještědu toneme rovněž ve sněhu. Vzal jsem si tedy pod osobní patronát jednu obecní cestu. Spojku mezi Jiříčkovem a Rozstáním by nikdo neudržoval. Kyperští off-shore "majitelé" nám ukradeného a při ní stojícího golfu se ukáží až zas roztaje a zacinká, starostu jeho cesta nezajímá, tudíž mám ve své ješitnosti radost, že v jakoukoli denní či noční dobu se po ní mou péčí přepravíte... pokud na ní zabloudíte.

To nejlepší nakonec! Alespoň pro mne - konalo se paralelně vedle velkých a mediálních atrakcí. Dva dny před soudem se narodilo naše první letošní tele. Té nejstarší krávě. Ta je tak stará, avšak stále fit, že je to jako kdyby rodila u lidí prababička. Býček je moc hezký a prospívá, byť babča nemá žádné mléko. Dostává náhradní... Den po soudu se jala rodit ta druhá nejstarší. Jediná v celé stádu je celá černá, anžto je z "německého" mléčného plemene. Čtrnáctiletá Holštýnka. Celý život poctivě rodila každý rok zdravou jalovičku. Co myslíte, že se stalo letos? A co myslíte, že vznikne zkřížením černé mléčné krávy a smetanově bílého býka masného plemene Charolais?! Neuhodnete! Dva krásní býčci a to neuvěřitelných barev. Jeden je hnědý jak srnka. A ten druhý - světe div se - fialový!! Dobytku zásadně nedávám jména po zlých lidech; tak třeba těmto dvojčatům říkám podle kolegů - obětí konkurzních podvodů Eda (kauza Rybenor a zde) a Milan (kauza Macháček a zde).

"Nasraná země chrlí tuny žhavý lávy - děti na stráni hledaj fialový krávy...", zpívají Kabáti v kvaziekologické agitce Kdoví. Lyžaři odjedou, děti budou hledat Milku, mocní sysli podělí provize ze dvou miliard, aféry vyšumí od Ještědu směrem Nikam a se mnou to bude trochu jak s Josefem Kemrem v Na samotě u lesa. Jestli ještě po zimě projedu "svou" spojkou vyhnat fialového Mílu na jarní pastvu... nevím. Možná za tři roky.

Autor: Aleš Vébr | pátek 20.2.2009 9:20 | karma článku: 30,93 | přečteno: 2945x
  • Další články autora

Aleš Vébr

Ministr Pospíšil: zaplatit a odchod!

Jelikož nemám jinou cestu, jak komunikovat s předním veřejným činitelem - ministrem spravedlnosti ČR JUDr. Jiřím Pospíšilem, činím tak touto cestou. Pane ministře, dlužíte mi zhruba jednosto korun českých. Protože z neznámého důvodu odmítáte převzít můj dopis oficiálně, jsem nucen požádat Vás takto veřejně o úhradu nákladů spojených s marnými pokusy kontaktovat Vás.

7.7.2008 v 10:27 | Karma: 36,55 | Přečteno: 9188x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Z učebnice korupce 3. - jak vyběhnout s exekutorem

Poradím. Fígl je to vlastně úplně jednoduchý, osvědčený v novodobé české praxi a ať to zní neuvěřitelně, dá se na vašich vlastních dluzích nakonec i zbohatnout! Vstupme tedy znova do světa (podsvětí), v němž se právo dnes kryje v ČR se zločinem...

14.6.2008 v 9:00 | Karma: 45,45 | Přečteno: 14224x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Kolik tisíc Principů a zájezdů do Londýna se vejde do taláru? 2.

Nazývejme to pracovně třeba Systém. S velkým S. Někdo tomu říká Absurdistán, někdo postkomunismus, jiný vidí ČR prostě jen jako "zlodějskej zkurvenej stát". Já jsem - na základě důkazů i mnohaletých zkušeností - přesvědčen, že současnému Česku fakticky vládne organizovaný zločin vázaný na nové finančně-mocenské skupiny i na StBácké struktury, kontroluje značnou část politického spektra i státního aparátu. Tvoří bezbožný a sofistikovaný Systém. Slouží mu prostřednictvím korupce, pochybných kamaráčoftů, vydírání nebo jiných mechanismů politické elity, státní firemní molochy, relevantní část justice, policie, byrokracie, médií, krajské i zajímavé místní samosprávy...

2.6.2008 v 9:30 | Karma: 35,04 | Přečteno: 4351x | Diskuse| Politika

Aleš Vébr

Kolik tisíc Principů a zájezdů do Londýna se vejde do taláru? 1.

Janek Kroupa z Novy mne i kolegy už v průběhu natáčení kauzy Nagy upozorňoval na etický a vážný rozměr Mefistofelský působení našeho týmu Natvrdo v jejím rámci. Vedli jsme o tom zodpovědnou debatu. Já kvůli tomu nemohl ani spát. Ten člověk mně osobně nic neudělal, tak proč se mám zrovna já angažovat v rozkrytí směsice jeho joudovství, upachtěnosti, křiváctví a mamonářství korunované ochotou zištně zneužívat soudní resp. státní moc ČR?!

1.6.2008 v 12:12 | Karma: 25,96 | Přečteno: 2094x | Diskuse| Společnost

Aleš Vébr

Soudce Nagy je proti státnímu zástupci Bernátkovi odvar

Když jsme s týmem Natvrdo (TV Nova) pásli soudce Nagyho, realizovali jsme a plánovali různé lumpárny. Odkrýval nám v rámci rostoucí vzájemné důvěry karty třeba i ve své původní kauze: kterak si vymyslel soudní líčení, závěrečnou řeč, protokol i rozsudek z vymyšleného jednání, jak to bylo posléze s "papíry na hlavu". Už v průběhu práce s ním jsem se ovšem dozvěděl, že česká justice má ještě většího machra ve vymýšlení! Šéfa libereckého státního zastupitelství JUDr. Ivana Bernátka. Proti němu je i Nagy takový švejkovský jouda. Bernátek si klidně do zásadního úředního dokumentu vymyslí i svědka - neexistující osobu!

30.5.2008 v 7:56 | Karma: 30,73 | Přečteno: 4053x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

V Litvínově někdo násilně vnikl do budovy gymnázia, podezřelého policie zadržela

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  8:47

Několik policejních hlídek včetně psovoda a speciální pořádkové jednotky zasahuje u gymnázia v...

Nebojíme se, tahák nepotřebujeme. Maturanti vyrazili na písemky z češtiny

3. května 2024  8:24

Studenti posledních ročníků maturitních oborů v pátek ráno znovu usedli k písemné části společné...

Česko se v žebříčku svobody tisku propadlo o tři příčky, Slovensko ještě víc

3. května 2024  8:11

Česko si v žebříčku svobody tisku oproti loňsku pohoršilo o tři pozice, je sedmnácté. Pořadí vydává...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5753x
Soukromý zemědělec. Spolupracovník / "agent" TV Nova v kauze gangu šibalů z Vysočiny. Tvůrce golfového hřiště Ještěd. Jsem obětí konkursní mafie. Spolupracovník investigativního týmu Natvrdo (z toho důvodu tato fotka - po dohodě s redakcí).


www.alesvebr.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy