Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viper

29. 1. 2008 22:06
Jako rozeny ostravak......

....ziji v USA jiz 39 let, ale od doby internetu a web kamery na Lyse se tam kazde (zdejsi) rano na par vterin podivam......Jako stredoskolak jsem na Lysou chodil za skolu lyzovat, nosil bochniky chleba a basy piva chatari, aby bylo na nocleh a polevku....Zpivaval tam Harry (?), hral na kytaru a chybely mu prsty.......;-(;-DR^

0 0
možnosti

Viper

29. 1. 2008 22:08
Re: Jako rozeny ostravak......

P.S. Ne za skolu lyzovat, ale 'za skolu"=misto skoly....;-)

0 0
možnosti

martin

29. 1. 2008 7:54
Lysinka

Zdravím Vás, to o čem mluvíte je pravda.... ale zkuste se zamyslet, jestli právě ta "zaostalost" a primitivita vybavení na Lysé hoře jí nedodává právě to kouzlo, kvůli kterému tam, jak říkáte, často chodíte a chodit budete? A zdali to neplatí o celých Beskydech? Jen na okraj, na hory chodím proto, a do Beskyd zvláště, že tam je stále cítit starý duch, sice místy nevábný, ale poctivý a pravdivý..

0 0
možnosti

M.V.

29. 1. 2008 14:41
Re: Lysinka

Staré horské chaty mám mnohem raději než ty nové, ale na Lysé není nic, než hnusný likusák a Šantán, který prostě nestačí. Beskydy jsou krásné, ale i zde se najdou zničená místa, ale nejsou zničená lyžařskými areály, ale špatným hospodařením lesáků, skladbou lesních porostů, brutálním používáním mechanizace při těžbě, stavbou přehrad, chatových čtvrtí, apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám