Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

super73

6. 6. 2009 19:42
...

:-)

0 0
možnosti
C

chodovar

15. 1. 2009 12:51
Ale

mně nejvíce vyděsila ta pěticípá hvězda v logu Barrandova.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

15. 1. 2009 10:52
Já jsem si tam už svůj pořad našel

Knortime - hodně dobré.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

15. 1. 2009 10:20
Nejsem asi dost mladý

a tak mě tahle televize moc nezaujala, třeba se to časem vyvine.:-/

Ale s tím rozjezdem před Vánocemi jste opravdu ujel, Vánoce jsou programově nejnabitějším obdobím roku, myslet si, že se nová televize prosadí zrovna v takové konkurenci, to je opravdu značně naivní. :-P

0 0
možnosti
MB

buxus

15. 1. 2009 9:22
Všichni co očekávají od nových komerčních stanic

.. něco jiného než mohli doposud vidět na Nově, na Primě a bohužel velmi často i na ČT, budou zcela zákonitě zklamáni. Nic nového ani skvělého neexistuje. Doposud se totiž nenarodil génius, který by dokázal vymýšlet programy - 24 hodin denně, den po dni, měsíc za měsícem  - které by byly zábavné, kulturní, povznášející, atd., a které by současně přinášely potřebně vysokou sledovanost pro finanční zajištění provozu vysílající stanice. 

Stesky na pokleslou úrovní televizních programů jsou zbytečné. Musíme si uvědomit, že televizní stanice není Národní divadlo, kam se divák, svátečně ustrojen a naladěn, vypraví s cílem věnovat ničím nerušenou pozornost inscenaci, kterou si vybral. Televize naopak představuje kulisu, které věnujeme tu větší, tu menší pozornost, poté co - utrmáceni z práce a denního shonu-  zkontrolujeme dětem úkoly a provedeme řadu dalších činností doma, se skácíme do křesla a další sebevzdělání a kulturní povznesení je to poslední, co nás může v dané chvíli oslovit.

0 0
možnosti
DH

chenile

15. 1. 2009 9:17
ja sem zas nepochopil vas...

1. zacatek 11.1. ... nevidim v tom sebemensi problem... to ze nezacli pred vanoci muze mit plno duvodu. Napriklad tehnicke... a i kdyby ne.. tak naopak rozjizdet uplne novou televizi v dobe nejvetsiho naporu vanoce silvestr atd.. je naopak docela neuvazeny krok..

2. pisete o 15ti letych u pocitace, ale cilova skupina TV Barandov je uplne jinde.. kdybyste na tu televizi nejdrive koukal (nez zacnete soudit) tak byste to vedel

3. Serialy.. opet jste mimo par serialu nekonecnych tam je.. ale spis tam jsou serialy kriminalni (kazdy ma uzavreny konec) a nebo serial ktery ma 8dilu treba.. a jedna se o Francouzke kriminalky, ktere jsou rozhodne lepsi nez ty americke scifi krimi typu Las vega, Miami a podobne..

Zaverem snad ze TV se rozjizdi a po tydnu vysilani je hned pranyrovat jeste kdyz jste tento kanal prokazatelne nesledoval dyl nez par minut... je nepochopitelny pro me...  Ano vypada to ze tam budou i porady spatne a vsude jinde vydene, ale 100% novy format to zas byt nemuze..

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám