Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

ak1975

4. 9. 2009 14:32
reklama

A viděl jste na turistické trase uprostřed lesa logo sponzora a kolem něj tisíce lidí? Já ne. A o tohle sponzorům jde, Aby ho viděli lidi. Proto se dnes nedá dívat na hokej, protože plocha kluziště se změnila v jedno velké logo. Když jsem jako organizátor 24 hodinovky pro amatérské cyklisty  žádal nějaké ceny pro vítěze, taj jsem se dozvěděl, že 120 účastníků není pro sponzora zajímavé číslo. Na krajském úřadě jsem se dokonce dozvěděl, že účastníci co k nám jezdí z jiných zemí, nejsou důležití pro propagací našeho kraje.  Asi bych měl dovést vlaky těchto závodníků aby to bylo pro kraj zajímavé?

0 0
možnosti

haes

3. 9. 2009 20:50
Nesouhlasím s autorem

Sport by neměl být dotován vůbec. Jak k tomu přijde daňový poplatník, který se o sport vůbec nezajímá? Proč by měly být MOJE peníze použity na nějaký ČOV.

Podtrhuji, že u mě je sport asi na prvním místě zálib. Minimálně 3x týdně aktivně sportuju. Ale ZA SVOJE peníze, ne za peníze daňových poplatníků.

0 0
možnosti
MH

Martysak

7. 9. 2009 13:23
Re: Nesouhlasím s autorem

Minimálně mládežnický sport se musí podporovat a státu i daňovým poplatníkům dle mě vrátí. Každé malé děcko chycené do sportovní sítě a sportem vytížené je úspěšným začátkem, protože klesá pravděpodobnost, že se promění ve flákajícího se nudícího se pouličního povaleče, potenciálního drogového konzumenta či delikventa a pacienta léčeben, diagnostických ústavů a nebo i jen problematickou mládež. Tedy pokud nevyrůstá v kolektivu hospodských sportovců kde se naučí maximálně chlastat, hulit a sprostě nadávat na rozhodčí a všechny kolem (nevim proč myslíte na fotbal, já mam na mysli sporty všeobecně :).

0 0
možnosti
RR

RumBum

2. 9. 2009 16:37
presne tak

je potreba odlisit sportovni (show)business a amaterský sport. To první je podnikání jako každé jiné. To druhé je všm prospěšná činnost, která by se měla podporovat - třba formou státních dotací

0 0
možnosti
AV

andilek10

2. 9. 2009 16:06
Souhlasím s autorem

Do sportu by se mělo dát více peněz. Třeba hokej v Českých Budějovicích. Hokejisti mají nový stadion, berou dost peněz a pořád jim to nestačí. Jsou skoro na posledním místě. Stát by měl více investovat do sportů pro normální lidí, do dětí. Třeba tento klub http://www.fight-club.cz/ . Ve městě má dobrou reputaci a je zde organizováno velké množství dětí. Nemá žádné sponzory. Nebo další http://www.danceline.cz/. I oni organizují hodně dětí. Opět žádní sponzoři. Přoč raději stát nedá peníze na podobné kluby ? Ve městě je hodně podobných klubů. Stejně malých a stejně bez sponzorů. Proč hokejisti nejsou hodnoceni podle výsledků ?  Nebo u nich jde o náhodu ?

0 0
možnosti
EC

lisbonka

2. 9. 2009 16:14
Re: Souhlasím s autorem

Souhlas, ale dovolim si podtknout, ze hokejisti budou mit urcite sveho sponzora. Dale je nutne si uvedomit, ze tok penez takovym hokejovym klubum nejde primo od statu - ze by si nejakej Fanda na urade rek "poslem jim 10mega". Dotace temto klubum jsou vetsinou lokalniho charakteru, tedy na urovni mesta, ktere podporu techto sportovnich klubu povazuje castecne za prestiz a snahu udrzet kontinuitu - proto ty dotace, i kdyz se nedari, je to brano jako kulturni soucast mesta, neprimo je to dotace poro obcany, kteri mohou chodit na hokej. A samozrejme snahou byva udrzet zimni stadion, ktery v nekterych mestech byva pristupny i verejnosti. Ale souhlas, s timhle by se to nemelo prehanet a rozhodne by to nemelo jit na ukor sportovnich klubu pro verejnost (at deti, tak dospele).

0 0
možnosti
SA

stařičký abbé

2. 9. 2009 14:38
s článkem souhlasím...

...až na neoprávněný výsměch ženským těžkoatletickým disciplínám. Ženám to přeci nejvíc sluší v sukni u plotny... Smím se Vás zeptat, co Vám vadí na zmíněných disciplínách? Vadí Vám také ženské judo, ženský řecko-římský zápas, ženský vrh koulí, ženské taekwondo, ženský hod oštěpem? Nebo dokonce i ženský tenis, ženský sprint, ženská gymnastika, ženské plavecké disciplíny a pod.?

0 0
možnosti
JN

black_jack

2. 9. 2009 15:25
Re: s článkem souhlasím...

souhlas...

ale treba takovy zensky zapas - kategorie nad 100kg... to je peklo...

0 0
možnosti
H

Hagrid

2. 9. 2009 12:10
sport

by měl být jen a jen zájmová činnost. Pokud někdo chce tímto vydělávat, tak ať se snaží, ale sám.

0 0
možnosti
VM

Si0

2. 9. 2009 13:28
Re: sport

Nojo, ale obecenstvo chce nejen svůj chléb vezdejší, ale taky své hry. A Politik jim je dá.

0 0
možnosti
KE

Pan Navratil

2. 9. 2009 11:01
Mno,

víte, jaký je rozdíl mezi Českým olympijským výborem a Čističkou odpadních vod? ;-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

2. 9. 2009 11:03
Re: Mno,

že by všude něco čistili ? ;-D;-D;-D?

0 0
možnosti
PK

krok_original

2. 9. 2009 8:35
NE

"Stát by měl především dbát o fyzické a duševní zdraví svých občanů" - NE, NE a NE.

Občan by měl dbát o své fyzické a duševní zdraví!

0 0
možnosti
KE

Pan Navratil

2. 9. 2009 11:00
Re: NE

Při pohledu na daňové přiznání je s tím duševním zdravím poněkud potíž.;-)

0 0
možnosti
JP

Pšenda

2. 9. 2009 7:41
Hurvinek a valka....

Aha unas se softbal (prilis) nehraje a tak je zbytecny. Skuste si zahrat volejbal a beach mozna poznate i rozdil. Olympijske sporty jsou ty co jsou  popularni ve svetovem meritku, na jen v Kotehulkach.

Radeji nacpeme penize do soukromych horskych chat, protoze statni zadnou neznam. 

----

JInak hlavni myslenka prestat statem dotovat zamestnani sportovcum a zacit investovat do zazemi pro pohybovy rozvoj naroda je spravna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3121x
Martin Ryšavý oživil krásný ruský citát:"Snít neškodí, škodí nesnít".
návštěvnost sledována od 25.2.2009

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám