Paní Jiřino Šiklová, děkuji Vám

Jak to, že mne nepřekvapí zneužití jméno člověka, jeho názoru, činu. Paní Šiklové jsem napsala email s celým zněním textu na mém blogu, Odpověděla mi a potvrdila

mou domněnku, že sama byla zneužita k něčemu tak nízkému, jak je tomu  v těchto oblastech známo. Nemám úmysl zkoumat pozadí toho, či onoho.

Chtěla jsem upozornit na takový nešvar, který se děje neustále. Nejsem novinář, nemám ani možnosti, jak kde si zjistit fakta. Uvedený materiál, z něhož údajně paní Šiklová čerpala, je uveden v diskuzi v minulém příspěvku.

Proč a co kdo tímto počínáním sleduje si doplňte sami, sama to nevím, hledám odpovědi a teprve čas ukáže, jako vždy. Vyplave na povrch, po určité době, a už nikdo si nespojí dvě a dvě. Záměr ?  Či opět  rozvíříme něco dalšího ?

Paní Šiklové věřím, že mi píše pravdu, nemám důvod jí nevěřit. Osobně paní Šiklovou neznám, v relacích, kde vystupuje na mne působí, tím o čem hovoří, věcně, bez vytáček a přímo, přesvědčivě.

Nevnucuji nikomu můj náhled,  prožitky let minulých nás všechy nějakým způsobem utvářely,  Někdo věděl, někdo víc, někdo nic.

Uvádím a tlumočím text odpovědi – citace:

díky, ale já ten text NIKOMU nezaslala a Nevim, kdo to dělá mým jménem. Ale souhlasím s tím, ale .. dodala bych k tomu, že když lidi budou jenom nadávat, tak se opravdu nic nezmění. At volí bud malé strany, (volíme program a NE , toho, kdo je na čele té strany-přece nejsme tak blbí, nebo jsme? ) nebo at na těch velkých zaškrtávají lidi na vyšších - zdánlivě nevolitelných místech- tím se změní pořadí. Na první jasne volitelná místa si dávají strany vždy ty lidi, kteří jsou s nimi zajedno.Proto se uvnitř stran hádají o pořadí na volebních kandidátkách. A pokud tato republika nestojí lidem ani za to, aby šli k volbám, tak jim poradte, at potom mlčí a nestěžují si. Díky za váš názor a zdravím Jiřina Siklová“

Nemám, co bych k tomuto dodala, jen souhlas.

Děkuji Vám paní Jiřino Šiklová

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslava Vavříčková | úterý 2.2.2010 3:15 | karma článku: 11,79 | přečteno: 1152x