Zmatenost

Před mnoha lety v jedné laboratoři vědci objevili látku, která ovlivňuje myšlení lidí. Lidé se pod vlivem této látky stávají snadno ovladatelnými. Látka byla nazvána „Zmatení“ a stav, který vyvolává, byl nazván zmatenost. Objev byl tajný a vlivná skupina dále financovala výzkum.

Podařilo se vyvinout efektivní způsob přimíchávání látky do vzduchu. Při vdechování vzduchu obohaceného o Zmatení působila látka na lidi, aniž by cokoliv tušili. V pokračujících výzkumech vyvinuli vědci i protilátku, při jejíž konzumaci dochází k odrušení vlivu Zmatení.

Vzniklá situace vyloženě vybízela k zneužití, a k tomu také došlo. Skupinka politiků nechala tajně vybudovat globální rozprašovače a postupně atmosféru Země nasytili Zmatením. Protilátky pečlivě ukryli, a celý výzkumný tým chtěli také zlikvidovat, ale jeden vědec jim i s protilátkou  utekl.

Uprchlý vědec se pečlivě ukrýval. Protilátku nemohl vyrábět a docházela mu, neměl ji dostatek pro více lidí. Jeden jeho kamarád z mládí, také vědec se zabýval šlechtěním zemědělských plodin. Společnými silami se jim podařilo tajně vyšlechtit rostlinu, která ve svých květech obsahuje protilátky proti zmatenosti.

Během několika let se jim podařilo rostlinu rozšířit na všech kontinentech. Lidé, kteří začali rostliny různým způsobem konzumovat, se dostávali ze stavu zmatenosti a poznávali skutečnou realitu světa. Oba dva vědci se museli ukrývat, a nestihli lidem vysvětlit význam protilátek ani je informovat je o funkci a umístění rozprašovačů Zmatenosti.

Protilátky proti Zmatenosti, obsažené v rostlině ale působí jen několik hodin. Rozprašovače Zmatenosti však zamořují pozemský vzduch neustále, a proto je těžké se jejímu vlivu bránit. Mnoho lidí již poznalo účinky protilátek proti Zmatení, a když se ocitli v realitě, pocítili obrovskou úlevu, nechápou však, proč tomu tak je.

Autor: Ivo Vašíček | sobota 20.10.2007 13:39 | karma článku: 19,37 | přečteno: 2082x