Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aaron71

6. 2. 2010 19:22
Ivo, napsal jsem Ti odpověď

Aby bylo o čem diskutovat. http://matuska.blog.idnes.cz/c/122847/Pirati-potrebuji-lodstvo.html

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

7. 2. 2010 9:58
Re: Ivo, napsal jsem Ti odpověď

Díky

0 0
možnosti

5alfa

5. 2. 2010 20:51
Asi takto...

... to jsme opravdu tak pomatení, že bychom opět volili strany Grossů, Krausů, Paroubků, Topolánků, Hřebíčků, Langerů, Čunků, Svobodů, Kalousků, Bursíků, Filipů atd, atd? Copak není v ČR alespoň někdo, kdo by nám stál za změnu?

To se raději budeme donekonečna mlátit přes hlavu, kdo je větší bolševik? Zda Modrej či RudoOranžovej?

 

Držím palce, abyste nakonec stáli za změnu. R^

0 0
možnosti

jajboze

5. 2. 2010 20:58
Nejak mi to dneska

mysli na pokracovani!!Ach jo, to piviste!! Take nechapu, proc porad musi nekdo za neco bojovat.To delali bolsevici, ze byly porad nejake duvody k bitve. Koukam na tu situaci celosvetovou, ta ceska uz me vubec nezajima. A doufam, ze vznikem Evropy sjednocene, prestanou mit ti nasi sasci jakekoliv pravomoce.

0 0
možnosti

jajboze

5. 2. 2010 20:43
Mozna je

ale vsechno  jenom dusledkem neschopnosti lidi, statu a kontinentu dohodnout se na nejakych pravidlech souziti. Nemusel byste si dnes bojovne vazat satek pres oko, kdyby lide obyvali mista, kde existovali od pradavna, kde se citili bezpecni a svobodni ve svych prirozenych potrebach, kde zdvorile vitali a opecovavali turisty a studenty, protoze vedeli, ze jim do jejich zpusobu zivota nebude nikdo kafrat, v jednom kuse je kritizovat, a ze jako zdvorily host, kazdy vcas odejde.Kdyz tak neucinili, tak jim namlatili, pripadne je snedli. { to posledni by mozna vyresilo hladomor v mnoha zemich}.Jenze chytraci, pokazde v dejinach jini, jednou krestane, jindy humaniste, ted muslimove,  najednou usoudi, ze vse je spatne a vse se musi ihned zmenit. Potom nastava to prave rodeo. Nakonec nikdo nevi, ci pravidla jsou ta IN , vsichni se mlati a vrazdi ve jmenu vseho .Momentalne jsme nekde uprostred teto bohulibe cinnosti.Nekdy si rikam, ze to tak Panbuh zamysli, aby dodal ksefty take peklu.Zdravim

0 0
možnosti

jajboze

5. 2. 2010 20:51
Re:Jsem zapomel dodat,

ze nevim, proc v klidu nemuzeme zit ruznorode VEDLE SEBE a proc se pokazde najde nejaky vulpes, co nepochopil, ze mimo kvantovou teorii se nedoporucuje michat hrusky s jabkama.

0 0
možnosti

HempValley

5. 2. 2010 11:03
Pane Vašíček

Jsem Vasim, ted uz snad dokonce dlouholetym, pravidelnym ctenarem, uz od dob prvniho 2084, ale tento krok jsem tez necekal..

A ac sam nejsem (zatím?) aktivnim clenem, vitam Vas na palube. Ahoj!

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

5. 2. 2010 13:24
Re: Pane Vašíček

Díky. Práce je hodně, mnozí piráti doslova "padají na hubu". Všichni to dělají dobrovolně zadarmo.

0 0
možnosti

ladaUO

5. 2. 2010 7:18
zodpovědnost za celek nebo sobectví?

Mluvíte o znovunavrácení se k silné Evropě, chcete vyšší cla, daně, asi vyšší ploty proti imigrantům, víc peněz, větší bohatství... Na úkor koho? Číňanů? A ti, až se postaví na nohy, tak budou drancovat koho? Afriku? To už začali dělat. A Afrika potom koho? Ameriku? A Amerika zase Evropu? Je to přece směšné. Vždycky z toho nakonec vyleze naše sobecké ego - "důležitý jsem JÁ (moje já ohraničují tak, jak se mi to zrovna hodí - jedinec, rodina, město, stát, Evropa), ostatní ať si třeba pochcípají. Tahle civilizace se blíží ke svému zániku, lidstvo se pozabíjí a zničí navzájem, pokud se nezačneme velmi ale velmi intenzivně vzdělávat v základním pochopení, že VŠICHNI neseme zodpovědnost za celou planetu, že všichni jsme součástí jednoho celku. Jak prosté a jak těžké a nepohodlné pochopit pro každého z nás. Jak těžké je respektovat základní vesmírné zákonitosti, když se nám nechce. Bohužel (nebo naštěstí) tyto zákonitosti tady byly před vznikem lidstva, jsou tady dnes a budou tady i po nás.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

5. 2. 2010 8:31
Re: zodpovědnost za celek nebo sobectví?

Chápu Vás a v důsledku souhlasím. Problém je v tom, že Život na Zemi se nějak vyvíjí. Jistě by bylo možné smířit se a nechat se zmasakrovat jako Inkové Cortézem. Myslím však že je na čase zachovat se jak Sitting Bull. K tomu co uvádíte ještě lidstvo nedospělo.

Pozn.: Pirátská strana cla apod. neřeší (zatím), to je můj osobní názor se kterým si pohrávám zcela individuálně.

0 0
možnosti

pidla

4. 2. 2010 16:32
ČPS

jsem objevila při jejím založení, je zajímavá, ale byla dost amatérská /možná špatné slovo, ale jiné mne nenapadlo/. Jestli se chcete angažovat, paráda. Jen si s některými blogery polezete do zelí. Proč se nedomluvíte? SouběR^žně ve stejném čase se roztříštěně angažujete a přitom máte skoro stejné názory. Škoda pro voliče.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

4. 2. 2010 16:39
Re: ČPS

Já byl hodně překvapn tím, kolik je tam dobře rozpacovaných témat. Z vnějšku to nbylo vidět. Strana žije na síti.

Vysvětlil jsem své rozhodnutí, na novou stranu je pozdě a Piráti jsou otevřená platforma.

0 0
možnosti

sun001

4. 2. 2010 15:40
Vítězství x prohra???

Neexistuje univerzální dobro a zlo.

S  tím souhlasím.

Pak ale rovněž neexistuje univerzální vítěz a poražený.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

4. 2. 2010 16:41
Re: Vítězství x prohra???

Moc Vám nerozumím. Vítězství může být jednorázové nebo opakované. Když je někdo vítěz, je někdo jiný poražený, jinak to nejde.

0 0
možnosti

Curious

4. 2. 2010 3:00
"Můžeme uvalit cla nebo ekologické dopravní daně."

Proc rovnou nerozkopat na hranicich silnice? Vsechno zbozi z ciziny budou prekladat Cesti nosici. Nejenze se zvysi naklady (stejne jako uvalenim cla), ale jeste se i vytvori spousta pracovnich mist.

Je prekvapujici cist tak absurdni clanek, od jindy rozumne uvazujiciho autora.

0 0
možnosti

zohan

4. 2. 2010 3:07
Re: "Můžeme uvalit cla nebo ekologické dopravní daně."

ekologicka dan bude brzy na vzduch ;-) 

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

4. 2. 2010 0:13
pomáhat a chránit

jen tak na okraj a pro srandu - v americkém originále: "Chránit a sloužit" ... všimněte si toho drobného ale podstatného rozdílu... policista je ve službě, na služebně... a najednou je tam místo služit - "pomáhat" ... já jim kašlu na pomáhání, ONI mi mají chránit před verbeží a sloužit mi, za mé daně. NIC VÍC a NIC MÍŇ. Ale to se holt panáčkům nelíbí, že by měli sloužit ... tak radši pomáhají... zvlaště pak sobě. Vždycky když dostanu botičku tak si říkám - tak a teď mi pomohli nebo mně ochránili?

0 0
možnosti

zohan

4. 2. 2010 0:25
Re: pomáhat a chránit

bohuzel Cesko  :-/ i zdejsi cenzor,par mesicu po zruseni smajliku-prdelky mi dnes udelal diru do kuponu za pouziti "to jsi pos**l"  ;-) take to tu pekne "chrani" a nekdy i "pomaha" R^ 

0 0
možnosti

calypsol

4. 2. 2010 0:09
CPS

Uvazoval jsem o tehle strane jako o mozne alternative, kterou lze volit, ale mam obavy, ze me zklamou stejne, jako po minulych volbach strana zelenych. Myslim si, ze jakmile se prefenrence te ci one strany priblizi urcite hranici, tajna sluzba uz se postara o prospikovani tema spravnyma lidma, kteri uz zkusene zajisti, aby rebelska stranicka doveslovala do klidnych vod korupce a klientelismu. Navic moc neverim, ze by zvoleny zastupce odolal dejme tomu nekolikamilionovemu vsimnemu, kdyz bude treba v parlamentu hlasovat napr. o budoucim  majiteli majoritniho podilu v CEZu. Dokonce i sam o sobe bych mel pochyby jestli bych odolal;-D

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

4. 2. 2010 0:29
Re: CPS

Já to beru tak, že když do toho vidím a mohu to ovlivnit. a to se cítím lépe než jako volič. Formují se tam v diskusích názory, je to hodně svobodná strana a to mne přitáhlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 527
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2785x
Neexistuje univerzální dobro a zlo. Vždy je něco dobré jen pro někoho a pro něco, to však neznamená, že pro všechny a pro všechno.

Jsem krajským zastupitelem v JMK.

 

Mé texty může každý svobodně kopírovat!