Náhoda u Hrocha

Protože mi s dcerkou jsme fanynky Olšiakových soch z betonu, jezdíme občas po žďársku, vyhledáváme je a přidáváme do své "sbírky". Náhodou jsme naposledy narazili i na bezva hotel s restautrací, která nás nadchla. A nejen jídlem.  

Občas vyrážíme vlakem a pak pěšky a občas autem, protože se rozhodneme odpoledne. Tak hurá za dobrodružstvím! Vydali jsme se hledat hrochy. Stačí zadat do navigace jejich polohu a pak už jedete. Přijeli jsme k hotelu U Hrocha. V nepřehlédnutelné kašně tu na sebe otvírají hubu dva hroši v důstojné velikosti. 

Hroši

Takže další krásná trofej do sbírky. Restauraci uvnitř jsem ani nefotila, protože tam toho bylo tolik, že bych tím asi zahltila svůj blog. Je úžasná. Pravěký salónek, obří štír nebo drak, je toho opravdu hodně. Venku je celkem skromné, ale naprosto dostačující hřiště pro děti. Zahrádka už je samozřejmostí, stříška která se nad vámi rozvine a je podsvícená vás mile potěší. A pak jsme si objednali. Stejk z panenky s omáčkou ze zkaramelizované cibule, grilovaná zelenina i pizza nebo mexická kuchyně. Naprostou novinkou pro mne byla domácí limonáda z jehličí. Za slušnou hostinu pro tři lidi jsme dali kolem 700,- Kč a vážně nám moc chutnalo. Obsluha příjemná a vstřícná. 

Kdybyste restauraci hledali, najdete ji kousíček za Žďárem nad Sázavou v obci Škrdlovice. Na internetu zadejte restaurace U Hrocha a hned máte vše potřebné. Tak hezkou dovolenou a kvalitní gurmánské zážitky.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michaela Vaščíková | úterý 5.7.2016 1:01 | karma článku: 12,95 | přečteno: 276x