Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marku, jak Vy to děláte? ...nepochybuji o tom, že dobře. Takže opět dík za inspiraci.

(ty palce jsem ještě nepustila)

R^V

0 0
možnosti
MV

Marie, to tak nejak ty prsty na klavesnici a pribehy kolem me.

A za ty prsty moc dekuju, zlepsuje se to...

1 0
možnosti
JN

"Měl lahodně zlatavě sytou barvu a chuť po olivovém oleji a mile drzý byl po vymačkané citronové šťávě s příměsí špetky soli."

Pane Valičku, vy jste víc než ďábel! R^;-D

0 0
možnosti
MV

prd já, dabelskej byl ten sós!

dekuju, ze me ctete a preju krasny jaro, za pár dní je tu!

0 0
možnosti
MV

dekuju, Jiri a mejte se skvele!

0 0
možnosti
Foto

Lepší je...o sobě nepochybovat...a nechat pochybovat ty druhé :)

1 0
možnosti
MV

Karle, na tvoje sdeleni se musim vic soustredit, ale ja to dam!

preju fajn stredu!

1 0
možnosti
RE

....a ve vaření taky! Díky za inspiraci, zkusíme:-)

0 0
možnosti
MV

zkuste, zkouska je totiz vzdycky sakra dobry dobrodruzstvi!

0 0
možnosti
FS

Tohle je dobrý, Marku. Docela jste se vypsal. Jako zlepšil ve psaní, myslím :-) R^

1 0
možnosti
MV

Frantisku, zrejme zacinam bejt vypsana fixa!

Diky za prizen a pekny posledni dny zimy preju.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik