- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Marku, jak Vy to děláte? ...nepochybuji o tom, že dobře. Takže opět dík za inspiraci.
(ty palce jsem ještě nepustila)
Marie, to tak nejak ty prsty na klavesnici a pribehy kolem me.
A za ty prsty moc dekuju, zlepsuje se to...
"Měl lahodně zlatavě sytou barvu a chuť po olivovém oleji a mile drzý byl po vymačkané citronové šťávě s příměsí špetky soli."
Pane Valičku, vy jste víc než ďábel!
prd já, dabelskej byl ten sós!
dekuju, ze me ctete a preju krasny jaro, za pár dní je tu!
Lepší je...o sobě nepochybovat...a nechat pochybovat ty druhé :)
Karle, na tvoje sdeleni se musim vic soustredit, ale ja to dam!
preju fajn stredu!
....a ve vaření taky! Díky za inspiraci, zkusíme
zkuste, zkouska je totiz vzdycky sakra dobry dobrodruzstvi!
Tohle je dobrý, Marku. Docela jste se vypsal. Jako zlepšil ve psaní, myslím
Frantisku, zrejme zacinam bejt vypsana fixa!
Diky za prizen a pekny posledni dny zimy preju.